Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimCok guzeller masallah![]()
Detaylar önemli zaten doğallık tan yanayız hersamanHic estetiğim yok emekli olunca yaptırırımEkli dosyayı görüntüle 46389
Güzel görünüyorlarHic estetiğim yok emekli olunca yaptırırımEkli dosyayı görüntüle 46389
Doğallık şartsanki birisine taş atmış gibi![]()
Çakıl taşı var , pırlanta taşı var fark var farkTaş taşa taş atmaz. olmadı sanırım))))))))))))
Teşekkür ederimHarikasınız harikalar harika onlar![]()
Doğal olsun ,bizim olsun . MEME lere özgürlük![]()
Teşekkür ederimharikasiniz eylül hanim
Onada daha çok uzun zaman var.Hic estetiğim yok emekli olunca yaptırırımEkli dosyayı görüntüle 46389
KesinlikleOnada daha çok uzun zaman var.![]()
Ahhh ahhh.. neler neler geçiyor aklımdan bilebilir misin??Hic estetiğim yok emekli olunca yaptırırımEkli dosyayı görüntüle 46389
Konu içerisinde olay yaratmak amaçlı atılan mesajınızdan dolayı 3 gün uzaklaştırma aldınız.sanki birisine taş atmış gibi![]()
estetik bana gore kusur kapatmak icin yapilir, sukur intiyacimiz olmadi olursa elbetteki mudahale ederimHic estetiğim yok emekli olunca yaptırırımEkli dosyayı görüntüle 46389
Açıklama yapmak lazım yok tas atıyor yok birine söyledi vs diyenler için kimseye yazdığım bir şey yok çok soru geliyor bende o yüzden silikon değil doğal diyorum bilinmesi acısından sevgili üyeler
Bazı kusurlar doğal haliyle güzel bazı doğallıklar estetik ile güzel olabiliyorestetik bana gore kusur kapatmak icin yapilir, sukur intiyacimiz olmadi olursa elbetteki mudahale ederim![]()
Konu göğüsler biliyorum ama kabalaşmadan ufff diyim
Dikkatimi çeken ten rengi excellent(Nasıl sapıkça incelediysem resmi
)
KesinlikleHer şeyin orijinali güzeldir.
Silinen mesaja cevap vermeyeyim dedim.sanki birisine taş atmış gibi![]()
Hic estetiğim yok emekli olunca yaptırırımEkli dosyayı görüntüle 46389
Teşekkür ederim ☺muhteşem güzel ve dolgun göğüsler. içine gömülüp her tarafını yavaşça emmeli
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!