Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem: Gerçekten gerçek sevişmeler

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu fakir Beyabani, Forum’un “baba”larından fırsat buldukça libidinalizmin amatör bir neferi olarak yollara düşüp hayatın geçiciliğine nanik yapmaya çalışıyor karınca kararınca :dil:

9 Mayıs’ta Sinem ile yaptığım görüşmeye dair uzunca bir izlenimi (“Sinem mi?” veya "Bu Dudaklar Öpülmez mi?") kaleme almıştım, hatırlayanlar çıkacaktır. İlkinde ne yaşadıysak (“yaşadıysam” demiyorum) daha fazlasını kana kana içtik.

Bu kez, Twitter’daki paylaşımlarında beynimin amigdala bölgesini ele geçiren Erotizm İşleri Bakanlığı’nın dikkatini çeken bir kombinle kendisini görmek istediğimi belirttim. Ricaların emirdir, der gibi cevapladı beni o tatlı Türkçesiyle. Beden dili zaten sular seller, Türkçesi de o kıvama geliyor görüşe görüşe…

Birbirini tanıyan iki bedenin kavuşması da bir başka oluyor gerçekten… Gerçekten… Bakın, bu husus önemli: İlk görüşmelerin bir kısmında hayalinizdeki pek çok aksiyon gerçekleşmemiş, bir “yarım porsiyon” hissi hasıl olabiliyor. Yanlış anlaşılmasın, ilkinde bu hissi yaşamadığım bir “pembiş”ti Sinem. İkinci buluşmamızda ise her şey delicesineydi… Isırmalı, emmeli, göm, yok yok, gömlek çıkarıp kanepeye fırlatmalı, göz göze gelmeli, yerim seni bakışmalı, ye beni ye diye haykırmalı :yerimseni:

Sohbeti de en az sevişmeyi sevdiği kadar seven bu fakir Beyabani, bu kez çenesini Sinem’in dudaklarında, gövdesinde çalıştırdı… Dudakları kamaşana dek… Dudak içleri yanana dek… Sinem de boş durur mu! Minik minik ısırarak, alt dudağıma kuşbaşı et muamelesi yaparak… Dujj almak biz yatakta… Sırılsıklam ne demekmiş, birlikte cevapladık… GFE’den PSE’ye giden o erotizm timsali kırmızı halıda bir o yana bir bu yana savurdu beni Sinem…:eek:ld-025:

Gerçekten… Gerçekten dudak dudağa ruha nüfuz etmek… Ve sarılmak gerçekten… Ve başımın okşanması şefkatle gerçekten… Boynumu yalayan soluğunu hissetmem gerçekten… Ve gerçekten se-viş-mek… Pek çok kez görüşmem oldu. Bu “gerçekten sevişme” hissini yaşadığım partner sayısı bir elimin parmak adedini geçmez. Sinem de onlardan biri… Kimyanız elbette her partnerle tutmayabilir. Son tahlilde bu bir kan kaynaması, ruh fokurdaması ve ten uyumu… Benim kimyamın tuttuğu mütevazı, kaprisi olmayan, yumuşak huylu bir kedidir Sinem :yerim:

Beyabani’yi gerçekten öpen, öpüp okşayan, iletişim en üst boyutu olan beden dilinde bildiği bütün dilleri konuşan Sinem’e bir de bu sayfadan teşekkür ediyor, mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum… gerçekten!

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten sevişince dadından yenmiyor, iyi bilirim (giggle) Paylaşımda emeği geçen her iki tarafa da teşekkürler...

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Beyabani yaptığı sürekli görüşmelerle bizi kıskandırmaya devam ediyor. :) İki tarafın da sevişmesine sağlık darısı tüm forumdaşların başına :)

Yüzümde tebessüm oluşturan bu nazik GIF için teşekkürler! Darısı sevişmeyi seven herkesin başına. Ne demiş Yunus Beyabani: Sevelim sevişelim, bu üç günlük dünya kimseye kalmaz

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten sevişince dadından yenmiyor, iyi bilirim (giggle) Paylaşımda emeği geçen her iki tarafa da teşekkürler...

Kesinlikle üstadım kesinlikle... "Dadından" yazıldığında dut aklıma geliyor. Ağızdan ağıza dut transferi gerçekten çok dadlı olabilir :) Nutella seyircilerin alkışları arasında yerini Dutoviç'e bırakıyoor...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyabani yaptığı sürekli görüşmelerle bizi kıskandırmaya devam ediyor. :) İki tarafın da sevişmesine sağlık darısı tüm forumdaşların başına :)

Görüntünün heyacanına kapılıp bende ayağa kalktım... (clap) (clap) (clap)
sonra çaktırmadan bir kahve aldım :D

Sevgili beyabani aynı kişi ile aynı evde görüşmesine rağmen, güçlü kalemi sayesinde öyle güzel anlatmış ki, foruma yeni bir sinem daha geldi zannettim :)

Sevişen yerlerinize sağlık...(clap)

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Görüntünün heyacanına kapılıp bende ayağa kalktım... (clap) (clap) (clap)
sonra çaktırmadan bir kahve aldım :D

Sevgili beyabani aynı kişi ile aynı evde görüşmesine rağmen, güçlü kalemi sayesinde öyle güzel anlatmış ki, foruma yeni bir sinem daha geldi zannettim :)

Sevişen yerlerinize sağlık...(clap)

Sağ olun sevgili Forumdaşlar!
Valla, beni de havaya soktunuz çok fena :)
Hayat biz insanlar için çok acımasız. Sevişmek, sevişmek gerçekten... hür ve hesapsız!

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu fakir Beyabani, Forum’un “baba”larından fırsat buldukça libidinalizmin amatör bir neferi olarak yollara düşüp hayatın geçiciliğine nanik yapmaya çalışıyor karınca kararınca :dil:

9 Mayıs’ta Sinem ile yaptığım görüşmeye dair uzunca bir izlenimi (“Sinem mi?” veya "Bu Dudaklar Öpülmez mi?") kaleme almıştım, hatırlayanlar çıkacaktır. İlkinde ne yaşadıysak (“yaşadıysam” demiyorum) daha fazlasını kana kana içtik.

Bu kez, Twitter’daki paylaşımlarında beynimin amigdala bölgesini ele geçiren Erotizm İşleri Bakanlığı’nın dikkatini çeken bir kombinle kendisini görmek istediğimi belirttim. Ricaların emirdir, der gibi cevapladı beni o tatlı Türkçesiyle. Beden dili zaten sular seller, Türkçesi de o kıvama geliyor görüşe görüşe…

Birbirini tanıyan iki bedenin kavuşması da bir başka oluyor gerçekten… Gerçekten… Bakın, bu husus önemli: İlk görüşmelerin bir kısmında hayalinizdeki pek çok aksiyon gerçekleşmemiş, bir “yarım porsiyon” hissi hasıl olabiliyor. Yanlış anlaşılmasın, ilkinde bu hissi yaşamadığım bir “pembişâ€ti Sinem. İkinci buluşmamızda ise her şey delicesineydi… Isırmalı, emmeli, göm, yok yok, gömlek çıkarıp kanepeye fırlatmalı, göz göze gelmeli, yerim seni bakışmalı, ye beni ye diye haykırmalı :yerimseni:

Sohbeti de en az sevişmeyi sevdiği kadar seven bu fakir Beyabani, bu kez çenesini Sinem’in dudaklarında, gövdesinde çalıştırdı… Dudakları kamaşana dek… Dudak içleri yanana dek… Sinem de boş durur mu! Minik minik ısırarak, alt dudağıma kuşbaşı et muamelesi yaparak… Dujj almak biz yatakta… Sırılsıklam ne demekmiş, birlikte cevapladık… GFE’den PSE’ye giden o erotizm timsali kırmızı halıda bir o yana bir bu yana savurdu beni Sinem…:eek:ld-025:

Gerçekten… Gerçekten dudak dudağa ruha nüfuz etmek… Ve sarılmak gerçekten… Ve başımın okşanması şefkatle gerçekten… Boynumu yalayan soluğunu hissetmem gerçekten… Ve gerçekten se-viş-mek… Pek çok kez görüşmem oldu. Bu “gerçekten sevişme” hissini yaşadığım partner sayısı bir elimin parmak adedini geçmez. Sinem de onlardan biri… Kimyanız elbette her partnerle tutmayabilir. Son tahlilde bu bir kan kaynaması, ruh fokurdaması ve ten uyumu… Benim kimyamın tuttuğu mütevazı, kaprisi olmayan, yumuşak huylu bir kedidir Sinem :yerim:

Beyabani’yi gerçekten öpen, öpüp okşayan, iletişim en üst boyutu olan beden dilinde bildiği bütün dilleri konuşan Sinem’e bir de bu sayfadan teşekkür ediyor, mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum… gerçekten!

Güzel ve eğlenceli paylaşımınız için teşekkür ederiz. Merak ettiğim konu; sinem hanım uzaktan kumandayı bulabilmiş mi? İkinci merak konum ise Kestane şekeri yiyebildiniz mi :D ?
Sevişmelerinize sağlık...

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ve eğlenceli paylaşımınız için teşekkür ederiz. Merak ettiğim konu; sinem hanım uzaktan kumandayı bulabilmiş mi? İkinci merak konum ise Kestane şekeri yiyebildiniz mi :D ?

Bulunmuş :)
Hayır.
Mevye kürü yapıldı İkinci Sinem Muharebesi'nden sonra :)
Teşekkürler!

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu ortam gitgide aile ortamına dönüyor, sanki... (giggle)
Ortak tanıdıklar, ortak mekanlar, bilindik zevkler ve renkler...

Yakında şöyle diyeceğiz sanki
-Dreadnaught, sinem'in dolapta yaprak sarma var (geçen sefer çok almışım sevişmekten bitiremedik) bir dahaki gittiğinde ye unutma...
- Sinem, kadikoylu de bir nane-limon kaynatıver, saman nezlesi geçmemiş hala...

Güzel... güzel... muhabet iyidir.
Ne demiş İdris Babamız "aile herşeydir!"

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Vallahi beyabani'nin görüşme sıklığı ve edebi gücü karşısında alkışlamaktan başka bir şey gelmiyor elden. :)

Estağfurullah dostum.
Jübile turları bunlar bir nevi... Bir nevi bedensel trophy :) Güçten düşmeden Tanrının yarattıklarına bahşettiği bu haz maratonunda payımıza düşeni alma gayesi... Sevişmek, haz vermek, partnerini haz dağlarında bayrak dikerken görmek zevklerin en görkemlisi...

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler admin'im!
Öpüşme var, öbüşşşme var... Di mi ama :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bulunmuş :)
Hayır.
Mevye kürü yapıldı İkinci Sinem Muharebesi'nden sonra :)
Teşekkürler!
sinem Hanım sağolsun, bu konuda da bonkördür. Yedirir, içirir. Hele eliyle çok güzel çilek yedirir. Bir daha ki sefere krem şantiyi öneririm :eek:
Bu hızla kravat size nasip olacak gibi :D

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
sinem Hanım sağolsun, bu konuda da bonkördür. Yedirir, içirir. Hele eliyle çok güzel çilek yedirir. Bir daha ki sefere krem şantiyi öneririm :eek:
Bu hızla kravat size nasip olacak gibi :D

Evet, çileği güzel yediriyor... Ben yarma şeftaliyi daha çok severim ama :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet, çileği güzel yediriyor... Ben yarma şeftaliyi daha çok severim ama :)

Şimdi şu kandil ve ramazan gününde konuyu sevişme+meyve getirdiyseniz, aşağıdaki yazacaklarımın günahından size de ufak bir pay çıkaracağım:
Şeftali güzel bir meyve tabii (buradan şeftali seven diğer bir sevgili forumdaşa selam olsun), ama şampanya ile ayrı güzel oluyor, o kadehin içinde üzümün aromasını alkolle çekmesi ile şampanyanın dibindeki şeftaliyi, iki ağzın paylaşması ayrı bir hoş duygu.
Limon ekşi ama yaz portakalı olan Valencia portakalı da var (narenciye de isterseniz). Biraz tekila, burada kadeh olarak pembişimizin göbek deliğini kullanıyoruz, göbekten göğüs boyunca tuz (ya da şeker) yalanarak, pembişin ağzında bulunan portakal dilimi ile sonlandırırsınız (hareketi tersine de yapabilirsiniz)
Son olarak, çilek , krem şanti ve kravat (sanırım bunlara ulaşım daha kolay) :)
Ağzımız tatlansın diye dedim, malum sıcak ve enerjiye ihriyaç oluyor :D

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Şimdi şu kandil ve ramazan gününde konuyu sevişme+meyve getirdiyseniz, aşağıdaki yazacaklarımın günahından size de ufak bir pay çıkaracağım:
Şeftali güzel bir meyve tabii (buradan şeftali seven diğer bir sevgili forumdaşa selam olsun), ama şampanya ile ayrı güzel oluyor, o kadehin içinde üzümün aromasını alkolle çekmesi ile şampanyanın dibindeki şeftaliyi, iki ağzın paylaşması ayrı bir hoş duygu.
Limon ekşi ama yaz portakalı olan Valencia portakalı da var (narenciye de isterseniz). Biraz tekila, burada kadeh olarak pembişimizin göbek deliğini kullanıyoruz, göbekten göğüs boyunca tuz (ya da şeker) yalanarak, pembişin ağzında bulunan portakal dilimi ile sonlandırırsınız (hareketi tersine de yapabilirsiniz)
Son olarak, çilek , krem şanti ve kravat (sanırım bunlara ulaşım daha kolay) :)
Ağzımız tatlansın diye dedim, malum sıcak ve enerjiye ihriyaç oluyor :D

Bütün günahlar benim olsun!
Çok harika tavsiyeler, teşekkürler!
İlk fırsatta tatbik etmek gerek :)
Sofistike tatları elbette severim; fakat kadeh pembişler ise her tür sıvıyı, meyveyi o bedende içerim, yerim :)
Yoğurt, Nutella, vişneli-çikolatalı pasta başlıcaları :)
Maksat ağzımız tatlansın yaniii...

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Nasıl da unuttum; bir de dondurma... O soğukluğu dille ısıtıp soğurma... Tanrım sen bu fakiri tez al yanına...

İllegal3321 Çevrimdışı
17 May 2019
42
9
Cinsiyetiniz nedir?

Birbirini tanıyan iki bedenin kavuşması da bir başka oluyor gerçekten… Gerçekten… Bakın, bu husus önemli: İlk görüşmelerin bir kısmında hayalinizdeki pek çok aksiyon gerçekleşmemiş, bir “yarım porsiyon” hissi hasıl olabiliyor. Yanlış anlaşılmasın, ilkinde bu hissi yaşamadığım bir “pembiş”ti Sinem. İkinci buluşmamızda ise her şey delicesineydi… Isırmalı, emmeli, göm, yok yok, gömlek çıkarıp kanepeye fırlatmalı, göz göze gelmeli, yerim seni bakışmalı, ye beni ye diye haykırmalı :yerimseni:

Darısı benim başıma artık emeğine anlatımına sağlık üstad

Üye silindi 55882

Gerçekten 9 Mayıstimi o gün Rus halkının savaş bayramiydi.bizde yatakta savaş bayrami yaptık. Bombanın fişini çekip atmişsin buraya ayakta alkışlar gelmiş şimdi ben ne yazicagimi bilemedim beynim karıştı zaten az bişey turkiş vardı :D. Yaaa sen nasıl tatlı bır insansın seninle opuşmeye sevişmeye doyamiyorum gerçekten.sevgililer bu kadar opuşmiyordur saatlerçe opuşurum seninle:p ne yaşadiysak her şey karşılıklı Beyabanicim. Twitterdaki paylaştığım kombine gelince başımın ettini yedin:D sonunda giydim. erotizm işlerinin basbakanligi kim tanişyormuyum :D. Çokmu seviştik o gün ne oldu dudaklarimin bacaklarimin sizlamasi 2günde geçti gerçekten :eek:puss: her şey çok güzeldi teşekkür ederim güzel adam.Seviliyorsun :kalp:

Üye silindi 55882

Dreamcim bulamadım artık beraber arariz:D kestane şekeri daha gelmemişti:D yoksa yedirirdim

Bey Hude Çevrimdışı
18 Haz 2015
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten 9 Mayıstimi o gün Rus halkının savaş bayramiydi.bizde yatakta savaş bayrami yaptık. Bombanın fişini çekip atmişsin buraya ayakta alkışlar gelmiş şimdi ben ne yazicagimi bilemedim beynim karıştı zaten az bişey turkiş vardı :D. Yaaa sen nasıl tatlı bır insansın seninle opuşmeye sevişmeye doyamiyorum gerçekten.sevgililer bu kadar opuşmiyordur saatlerçe opuşurum seninle:p ne yaşadiysak her şey karşılıklı Beyabanicim. Twitterdaki paylaştığım kombine gelince başımın ettini yedin:D sonunda giydim. erotizm işlerinin basbakanligi kim tanişyormuyum :D. Çokmu seviştik o gün ne oldu dudaklarimin bacaklarimin sizlamasi 2günde geçti gerçekten :eek:puss: her şey çok güzeldi teşekkür ederim güzel adam.Seviliyorsun :kalp:

Memnuniyetinizi partner arkadaşlarınıza, şikâyetlerinizi Erotizm İşleri Bakanlığı'na iletiniz lütfen.
Haklısın, sevgililer bizim kadar öpüşmüyordur :)
Öpüşmeye, sevişmeye hiç doyulur mu!
Sen de kanıyla canıyla sevişip öpüşenlerdensin, besbelli kanımızın kaynaması bundandır...

Yalnııız... Kafanın etini yemedim; sadece ilk buluşmamuzda unuttuğun kombini, ikinci buluşmamızda rica ettim. Lütfen yani. Başının etini yemek deyiminin tam olarak ne demek olduğunu Türkçenin, Rusçan kadar iyi olmamasına veriyorum :)

İki gün sürdü ha sızlamalar :) Vay ki vay vayosky!
Sevişmelerimiz bol olsun Sinemciğim, seni yanındayken nasıl öptüysem öyle öperim...
Çooook çook! Uzuuuuuuuuın uzun :)

Üye silindi 55882

Bu ortam gitgide aile ortamına dönüyor, sanki... (giggle)
Ortak tanıdıklar, ortak mekanlar, bilindik zevkler ve renkler...

Yakında şöyle diyeceğiz sanki
-Dreadnaught, sinem'in dolapta yaprak sarma var (geçen sefer çok almışım sevişmekten bitiremedik) bir dahaki gittiğinde ye unutma...
- Sinem, kadikoylu de bir nane-limon kaynatıver, saman nezlesi geçmemiş hala...

Güzel... güzel... muhabet iyidir.
Ne demiş İdris Babamız "aile herşeydir!"

Ahahaha Feb sen yazınca gulmekten bityorum:D kadikiyluye nane limonmu ahaha:D

Üye silindi 55882

Estağfurullah dostum.
Jübile turları bunlar bir nevi... Bir nevi bedensel trophy :) Güçten düşmeden Tanrının yarattıklarına bahşettiği bu haz maratonunda payımıza düşeni alma gayesi... Sevişmek, haz vermek, partnerini haz dağlarında bayrak dikerken görmek zevklerin en görkemlisi...

Beyabanicim senmi jubile ahaha.hiçkimse inanmaz buna :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar