Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem Hanımla Dans

kobal Çevrimdışı

kobal

Normal Üye
14 Tem 2010
31
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba

Sinem Hanımla görüşmemizde zamanım kısıtlı olduğu için onu biraz sıkıştırmak zorunda kaldım. Kendisi kibarlığını hiç kaybetmedi ve 1 saatlik bir bekleme süresi sonunda bu iş için kullandığı Üsküdar’daki evinde beni karşıladı. Yüz ve fizik güzelliği Harika ikram ve muhabbeti de süper karşılıklı içilen kırmızı şarabın etkisiyle mi bilinmez laf lafı açtı. Çok neşeli eğlenceli biri. Evi biraz eski ancak kirli veya rahatsız edici değil 2. Turda koltukta kucağımda başlayan ön sevişmeden sekse atlı karınca gibi yavaş yavaş ve çaktırmadan geçiş sonrası yaşadığım haz bugüne kadar ki ilk 5e girer. Fırsat bulunca tekrar atlı karıncaya tekrar bineceğim. Harikasın teşekkürler

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
137
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
lunapark gibi diyosun yani :smoking-030:

Üye silindi 55882

Merhaba

Sinem Hanımla görüşmemizde zamanım kısıtlı olduğu için onu biraz sıkıştırmak zorunda kaldım. Kendisi kibarlığını hiç kaybetmedi ve 1 saatlik bir bekleme süresi sonunda bu iş için kullandığı Üsküdar’daki evinde beni karşıladı. Yüz ve fizik güzelliği Harika ikram ve muhabbeti de süper karşılıklı içilen kırmızı şarabın etkisiyle mi bilinmez laf lafı açtı. Çok neşeli eğlenceli biri. Evi biraz eski ancak kirli veya rahatsız edici değil 2. Turda koltukta kucağımda başlayan ön sevişmeden sekse atlı karınca gibi yavaş yavaş ve çaktırmadan geçiş sonrası yaşadığım haz bugüne kadar ki ilk 5e girer. Fırsat bulunca tekrar atlı karıncaya tekrar bineceğim. Harikasın teşekkürler

Yaaa sen bana atlı karincami dedin:D elimden çekicegin var bekle sen (devil).Canim benim ben teşekkür ederim geldigin için çok güzel zaman geçirdik çokta mutlu oldum tanişmamiza:) sende harika birisin yine beklerim cnm optum:*

kobal Çevrimdışı

kobal

Normal Üye
14 Tem 2010
31
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaaa sen bana atlı karincami dedin:D elimden çekicegin var bekle sen (devil).Canim benim ben teşekkür ederim geldigin için çok güzel zaman geçirdik çokta mutlu oldum tanişmamiza:) sende harika birisin yine beklerim cnm optum:*
Bir terslik olmazsa ol kusa sürede cezamı çekmeye geleceğim atlı karıncayı beğenmediysen bir de dönme dolabı deneriz 🥰🌹

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
137
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Roller coaster gibi nefes kesici atlı karınca gibi eğlenceli çarpışan arabalar gibi beklenmedik diyorum kardeşim
Dostum ben bir tek çarpışan arabaya bindim :p onda da kafamı öne vurdum diye babam bidaha bindirmedi :p çok zevkli olduğu kesin.

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
57
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu dans kucak dansı sinem hanımda seviyor anlaşılan . Bu konuda uzmanlık gerektiren bir dal olmaya aday. Kucak dolusu sinemler;)

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Sinem Hanımın fiziği hoş, dansı merak konusu 😊

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba

Sinem Hanımla görüşmemizde zamanım kısıtlı olduğu için onu biraz sıkıştırmak zorunda kaldım. Kendisi kibarlığını hiç kaybetmedi ve 1 saatlik bir bekleme süresi sonunda bu iş için kullandığı Üsküdardaki evinde beni karşıladı. Yüz ve fizik güzelliği Harika ikram ve muhabbeti de süper karşılıklı içilen kırmızı şarabın etkisiyle mi bilinmez laf lafı açtı. Çok neşeli eğlenceli biri. Evi biraz eski ancak kirli veya rahatsız edici değil 2. Turda koltukta kucağımda başlayan ön sevişmeden sekse atlı karınca gibi yavaş yavaş ve çaktırmadan geçiş sonrası yaşadığım haz bugüne kadar ki ilk 5e girer. Fırsat bulunca tekrar atlı karıncaya tekrar bineceğim. Harikasın teşekkürler

Paylaşımınız için teşekkürler. @sinem hanım ve partneri. sevişmeli günler dilerim..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar