Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile Özel Bir Gece

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Geç kalmış bir paylaşım olması sebebi ile öncelikle sevgili sinem sende özür dilerim.

Kendisi ile tanışmış olmak benim için çok özel bir an ve unutulmaz bir zaman oldu yazılan her kelime seni anlatmaya yetmez biliyorum çünkü bunu ancak seni tanıyan bilir. Bende seni tanımanın vermiş olduğu mutluluğu yaşayan biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.

Konuştuğu her kelimede ve cümlede sizi özel hissettiren ve mutlu eden bir yanı buluyorsunuz . Özel anları hiç bir zaman paylaşmadım çok uygunda bulmuyorum ama yanında olduğum her dakika ve saniye çok ama çok değerli, özel ve unutulmazdı.

Hele o gözleri yokmu içten ve sımsıcak bakan gözleri sizi alıp harikalar diyarında hiç bitmeyecek bir yolculuğa ve mutluluğa sürüklüyor.

Seninle geçen her dakika ve saniye için çok teşekkür ederim. Bana kendimi huzurlu hissettirdiğin ve özel anlar yaşattığın için daha çok güzel zamanlar geçirmek dileğiyle güzel yüzlü melek

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
602
20
Cinsiyetiniz nedir?
Harika paylaşımınız için çok teşekkürler. Sinem hanıma da sevgiler.

Üye silindi 55882

Geç kalmış bir paylaşım olması sebebi ile öncelikle sevgili sinem sende özür dilerim.

Kendisi ile tanışmış olmak benim için çok özel bir an ve unutulmaz bir zaman oldu yazılan her kelime seni anlatmaya yetmez biliyorum çünkü bunu ancak seni tanıyan bilir. Bende seni tanımanın vermiş olduğu mutluluğu yaşayan biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.

Konuştuğu her kelimede ve cümlede sizi özel hissettiren ve mutlu eden bir yanı buluyorsunuz . Özel anları hiç bir zaman paylaşmadım çok uygunda bulmuyorum ama yanında olduğum her dakika ve saniye çok ama çok değerli, özel ve unutulmazdı.

Hele o gözleri yokmu içten ve sımsıcak bakan gözleri sizi alıp harikalar diyarında hiç bitmeyecek bir yolculuğa ve mutluluğa sürüklüyor.

Seninle geçen her dakika ve saniye için çok teşekkür ederim. Bana kendimi huzurlu hissettirdiğin ve özel anlar yaşattığın için daha çok güzel zamanlar geçirmek dileğiyle güzel yüzlü melek
Güzel kalpli adam ben teşekkür ederim iyikide geldin.seni tanidigima çok memnun oldum.güzel bir kahka dolu unutulmaz özel bir geceydi.güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim:* her zaman sana kapim açık.yine beklerim sevgiler:*

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Güzel kalpli adam ben teşekkür ederim iyikide geldin.seni tanidigima çok memnun oldum.güzel bir kahka dolu unutulmaz özel bir geceydi.güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim:* her zaman sana kapim açık.yine beklerim sevgiler:*

Asıl ben teşekkür ederim kapın açık olduğu süree gelmekten ve kahkaha dolu daha güzel geceler yaşamaktan mutlu olurum kendine iyi bak en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşim için ..

Sinem hanıma ve iperion arkadaşa tesekkürler..

Kibarlığınizi , hoş görünüzü ve neşenizi hiç kaybetmeyin inşallah...

Defalarca buluşun ve hep mutlu olun...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar