Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sınem le arkası yarınlarının ilki.....

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem le Kaldığımız yerden devam.....

Sinem le kısa bir süre önce görüşmüş olmam ve sonrası için planım zaten hazır ve belliydi. Ve nihayet o gün geldi çattı ve ben yollara koyuldum. Üç saatlik bir yolculuktan sonra Sineme vardım kapıda hoş bir karşılama ve bir anda üzerime atlaması hoşuma gitti. Ben elimdekileri masaya bırakır bırakmaz Sinemin dudaklarına yapışıverdim susamış olmamanın verdiği hararetle sanki musluktan su içiyormuş gibi öylece emiverdim dudakları. Susuzluğumu giderdim.

Sinemle kaç kere görüşürsem görüşeyim yaşamış olduğum heyecan hep ilk günkü gibi devam edecek çünkü Sinemde farklı bir enerjisi var ve benim kanıma yavaş yavaş akıtmaya devam ediyor. Sinem aslında denildiği gibi bir seks abidesi değil aslında masum, naif, duygusal ve bir o kadar da hanımefendi birisi.

Sinemle o güzel Türkçesiyle sohbet farklı bir güzel ses tonu insanın içine inceden inceden ilmik ilmik işliyor adeta çözülmesi güç bir bağ ile bağlıyor adeta.

Sinem kişilik karakter insancıl olarak harika bir insan. Sahte gülüşleri olmayan dürüst yerinde yordamında konuşan aklıyla kişileri etkisi altına alan zeki biri.

Bazı arkadaşlar mekanla ilgili yazıyorlar görüyorum ev ufak eski gibi, senin mekanla ne alakan var anlamış değilim sen mekana değil orda bulunan bir hanımefendiye gidiyorsun böyle yazarak orda yaşayan hangi hanımefendi olursa olsun rahatsız olur lütfen bunlara dikkat edelim.

Cinsellik konusuna gelince burda açık açık yazmayacağım onu yaptı bunu yaptı demeyeceğim o zaten neyi nasıl nerde yapacağını bilen severek ve isteyerek yapan yaparken hem kendi hemde partnerini en üst noktalara çıkarması artık alışılmış bir durum, ve bugün benide doruklara çıkardığı için ona minnettarım.

Sinem cim bugün yaşattığın zevkli saatler ve gelecekte yaşatacağın saatler için ne kadar teşekkür etsem az gelir Sen yeri doldurulamayacak bir kaç hanımefendiden biri olarak yerini her zaman koruyacaksın.

Seninle sevişmek ayrı bir güzel ve zevkli eğlenceli neşeli, İmkan zaman olanak olsada her gün seninle sevişebilsem bıkmadan usanmadan.

Kıymetlimsin Aşkım yakında görüşmek üzere...

9 Haz 2019
304
310
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle bu güzel ve detaylı anlatım için hem yazana hem yazdırana teşekkürler. Sevişmenize sağlık. Muhabbetiniz artarak devam eder umarım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun ve detaylı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar