- 13 Ara 2019
- 2,090
- 2,866
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İtiraf ediyorum
Bu güzel kadınla sevişmeden duramıyorum..Bu kaçıncı buluşma,kaçıncı sevişme bilmiyorum artık.
Sinem...Nasıl bir çekim alanı oluşturduysa,çekip alıyor kendine beni.
Yine öyle bir hasret sonrası geçen gün yeni yuvasında ziyaret ettim kendisini.Ev hediyemi kaptım,kapıya dayandım
Çok sıcak,çok içten bir sarılıştan sonra tam salona yönelmiştim ki,şimdilerde yeni ev arkadaşı Naz çıkageldi.Bir güzel kucaklaşma da Naz’lımla
Özlemişiz birbirimizi.Bayağıdır görüşememiştik.Hemen ilk görüşmemizi anımsadık.Sabaha karşı saat 05’de gitmiştim evine
Çok hoş bir görüşmemiz olmuştu.
Derken salonda iki güzel kadınla olmanın keyfini dürdüm.Konuşacak ne çok şey biriktirmişiz meğer
Baktık,sohbet çok koyu,bitecek gibi değil.Sinem ile şöyle bir göz göze süzüştük.Kendimizi yatak odasına attık.
Sinemmm...Bir başka sevişiyor bu kadın.Bir başka öpüyor..Bir başka,çıkıyoruz beraber zirvelere...
Kalan son birkaç nefesimi de tüketmeden tekrar dönebildim neyse ki salona
Molanın ardından,Naz’lımın çekim alanına girmeye başladım.O da dünden razı
Başladık koltukta sevişmeye.Sinem’in
bakışları arasında
Baktım,konsantrasyonumuz kayıyor,hooppp ışınlandık Naz’ın yatak odasına(Ev geniş,3+1 çift banyo.Çok rahat)Naz ile geçmişi yad ettik.İlk buluşmamızdaki o ateşli sevişmemizi,birebir tüm pozisyonlarıyla tekrar yaşadık.
Harika geçen zaman dilimi sınrasında,tekrar buluşmak üzere vedalaştık.Biliyorduk ki bu veda çok sürmeyecekti.Hatta çok yakındı.Hep öyle olmuştu bu güne kadar.
Bakalım kaç gün dayanabileceğim bu kez
İki güzel kadına,yaşattıkları mutluluk için çok teşekkür ediyorum bir kez daha..
Sizinle olmak çok güzel

Sinem...Nasıl bir çekim alanı oluşturduysa,çekip alıyor kendine beni.
Yine öyle bir hasret sonrası geçen gün yeni yuvasında ziyaret ettim kendisini.Ev hediyemi kaptım,kapıya dayandım

Derken salonda iki güzel kadınla olmanın keyfini dürdüm.Konuşacak ne çok şey biriktirmişiz meğer

Baktık,sohbet çok koyu,bitecek gibi değil.Sinem ile şöyle bir göz göze süzüştük.Kendimizi yatak odasına attık.
Sinemmm...Bir başka sevişiyor bu kadın.Bir başka öpüyor..Bir başka,çıkıyoruz beraber zirvelere...
Kalan son birkaç nefesimi de tüketmeden tekrar dönebildim neyse ki salona

Molanın ardından,Naz’lımın çekim alanına girmeye başladım.O da dünden razı

Baktım,konsantrasyonumuz kayıyor,hooppp ışınlandık Naz’ın yatak odasına(Ev geniş,3+1 çift banyo.Çok rahat)Naz ile geçmişi yad ettik.İlk buluşmamızdaki o ateşli sevişmemizi,birebir tüm pozisyonlarıyla tekrar yaşadık.
Harika geçen zaman dilimi sınrasında,tekrar buluşmak üzere vedalaştık.Biliyorduk ki bu veda çok sürmeyecekti.Hatta çok yakındı.Hep öyle olmuştu bu güne kadar.
Bakalım kaç gün dayanabileceğim bu kez

İki güzel kadına,yaşattıkları mutluluk için çok teşekkür ediyorum bir kez daha..
Sizinle olmak çok güzel