Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme SİNEMELEZ İLE 2 GÖRÜŞME

15 Ocak 2022
84
90
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar

Bugün Sinem hanım ile 2. görüşmemizi gerçekleştirdik.

İşlerimin erken bitmesi ile öğleden sonra kendisiyle iletişime geçtim sağolsun müsaitmiş hemen hızlıca bir randevu oluşturduk.

Evi konum olarak zaten çok merkezi bi noktada etrafında park yeri bulabiliyorsunuz

Kapıyı açtığında beni çok sexy leopar biir elbise ile karşıladı tatil dönüşü bi tık daha esmerleşen teniyle harikaydı.

Kedisi gri bu sefer pek ortalıkta yoktu yorulmuş sanırım olsaydı oyunculuğu keyifli.

Özel anlara gelecek olursak fazla detaya girmeyeceğim ama kendisi gerçekten bu konuda çok istekli ve her isteğinize cevap verebiliyor.

Güzel bir sohbet sonrası ilk seansımızı harika bi önsevişme ile başladık.

2. seansa geçmeden duş sonrası kendisi çok özenli bir şekilde siyahlar içinde müthiş bir etek ve jartiyerle hazırlanmış. Gözlerimi alamadım güzelliğinden.
Sonrasında tatlı bir müzik eşliğinde ikinci seansa devam ettik.

Harika fiziği özenli titiz hazırlıkları ve hoş sohbetiyle tadı damağımda bi görüşme ile sonlandırdık.

Görüşme sonrası giydiği kot şortuyla da aklımı görüşme anlarında bırakıp vedalaştık.

Tekrar müsaitliğimde ziyaretinde bulunacağım.

Kendisine çok teşekkür ediyorum

Üye silindi 55882

Herkese selamlar

Bugün Sinem hanım ile 2. görüşmemizi gerçekleştirdik.

İşlerimin erken bitmesi ile öğleden sonra kendisiyle iletişime geçtim sağolsun müsaitmiş hemen hızlıca bir randevu oluşturduk.

Evi konum olarak zaten çok merkezi bi noktada etrafında park yeri bulabiliyorsunuz

Kapıyı açtığında beni çok sexy leopar biir elbise ile karşıladı tatil dönüşü bi tık daha esmerleşen teniyle harikaydı.

Kedisi gri bu sefer pek ortalıkta yoktu yorulmuş sanırım olsaydı oyunculuğu keyifli.

Özel anlara gelecek olursak fazla detaya girmeyeceğim ama kendisi gerçekten bu konuda çok istekli ve her isteğinize cevap verebiliyor.

Güzel bir sohbet sonrası ilk seansımızı harika bi önsevişme ile başladık.

2. seansa geçmeden duş sonrası kendisi çok özenli bir şekilde siyahlar içinde müthiş bir etek ve jartiyerle hazırlanmış. Gözlerimi alamadım güzelliğinden.
Sonrasında tatlı bir müzik eşliğinde ikinci seansa devam ettik.

Harika fiziği özenli titiz hazırlıkları ve hoş sohbetiyle tadı damağımda bi görüşme ile sonlandırdık.

Görüşme sonrası giydiği kot şortuyla da aklımı görüşme anlarında bırakıp vedalaştık.

Tekrar müsaitliğimde ziyaretinde bulunacağım.

Kendisine çok teşekkür ediyorum
Canim benim memnun kalmana sevindim 🥰😘 guzel referans içinde teşekkür ederim tatlim çook opyorum yine beklerim😍🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar