- 22 Ağu 2021
- 2,517
- 2,698
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay

05.02.2022 tarihinde @SİNEMELEZ hanım ile İstanbul da gecelik incall görüşmesi gerçekleştirdik.

Küçük ve güzel bir evde oturuyor. Düzenli ve tertipli. Güzel ve keyifli saatlerdi. Akşam yemeği için sevdiği bir mekanda yemek yedik. Yalnız mekana gitmek için taksi çağırdık ve yaklaşık 30 dk duraktan gelmesini bekledik. İstanbul ve cumartesi gecesi olunca durum normalmiş. Yemek sonrası nargile faslı ve aperatif içecekler. Sabahta elleriyle kahvaltı hazırladı minnoşum.
Şimdi misafir olunca çok fazla detaya girmeyim. Ben bu görüşmenin fotokopisini çıkartırım ama Sinem benim için çok özel bir insan. Bende bu referansa kadar çok fazla detaya giren birisiyim. Bu referansta özele girmeyeceğim.

Beni karşıladığın dakikadan, senden ayrıldığım dakikaya kadar en ufak bir olumsuzluk yaşamadım. Yaşatmadın. Benim için önemli olan da. Dolu dolu bir geceyi seninle geçirmek çok güzeldi. Benim içinde güzel bir hafta sonu oldu. Pamuk kalplin bıraksan neler yazacakta yazamıyor vallahi.……

NOT: Bu referansı açarken bayağı bir rahatsızdım..... Bu kadar kelimelere dökebildim.....