Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle Deli Anlar

Gorecu

Normal Üye
15 May 2020
1
11
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bundan iki gün önce buluştum kendisiyle.Randevulaştığımız saatte atmış olduğu konumda buluştuk.Evi çok kolay bir yerde.Kapıyı açtığında üstündeki kıyafetle dişi bir leopar gibi karşıladı beni.Güzel ikramları ve sıcak sohbetiyle biraz soluklandıktan sonra odamıza geçtik. Öpüşmeler ön sevişme derken denemediğimiz pozisyon kalmadı kendisiyle. Yılan gibi her şeyle girebilen esmer güzeli bir pembiş.ikimizde perişan haldeydik sonunda ama değdi:)Bana yaşattığı dakikalar için teşekkür ederim.

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
57
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Delidolu zevkli anlar sinemli olunca daha bir ateşli oluyor. Minik ısırışlarla damardan girse de akıldan hiç çıkmaz:cool:

Üye silindi 55882

Bundan iki gün önce buluştum kendisiyle.Randevulaştığımız saatte atmış olduğu konumda buluştuk.Evi çok kolay bir yerde.Kapıyı açtığında üstündeki kıyafetle dişi bir leopar gibi karşıladı beni.Güzel ikramları ve sıcak sohbetiyle biraz soluklandıktan sonra odamıza geçtik. Öpüşmeler ön sevişme derken denemediğimiz pozisyon kalmadı kendisiyle. Yılan gibi her şeyle girebilen esmer güzeli bir pembiş.ikimizde perişan haldeydik sonunda ama değdi:)Bana yaşattığı dakikalar için teşekkür ederim.
Canim benim seni tanimak guzeldi 🙃
Evet denemedigimiz pozisyon kalmadi beni yilan gibiyim deme sokar diye korkmasinlar 😀 Seninde maşallahin var 😄 Teşekkür ederim güzel yazi için yine beklerim 😘

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
137
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylasım için tesekkürler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay bir kişi daha sinemin zehirinden içmiş. İçenne bağımlılık yapmasın sonra

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar