Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle görüşme

1 Ağu 2018
143
105
Bundan iki üç gün önce sinem hanımla gorusmek için randevulastik. Görüşme günü geldiğinde onu almaya gittim istanbulu bilmediğimden istanbulun karışıklığına birde sinem hanımı gördüğümde eklenen tatlı telaş olunca sinem hanımla ufak araç kazası yaptik neyseki birsey olmadı. Neyse otele geldik sinem hanim tam konustugumuz gibi farkli farkli hoş elbiseler giyerek beni büyüledi. Kendisi yatakta aktif bir bayan isteğinize cevap veriyor . Forumda şu ısırma ne falan diye konusu geçinde ısırmaya başladı biraz morarmalar oldu ama olsun gerçekten çok zevkliymis burda konusu geçtiği kadar var. Kendisi ile güzel eglencili bir gece geçirdim . Umarim otelde çektiğimiz fotoları yükler onları yüklerse telefonunun hiç susmayacagini formun kitlenecegini dusunuyorum

Tako

Normal Üye
17 May 2017
4
0
Cinsiyetiniz nedir?
Konu referanslara değilde tanıtıma koyulmuş ama hakkınızı yemeyeyim güzel bir tanıtım olmuş :D

Heyecan Çevrimdışı
7 Ocak 2019
109
32
Cinsiyetiniz nedir?
resimler derken ? Ben de onu merak ettim sakınca yoksa tabii

Üye silindi 55882

Bundan iki üç gün önce sinem hanımla gorusmek için randevulastik. Görüşme günü geldiğinde onu almaya gittim istanbulu bilmediğimden istanbulun karışıklığına birde sinem hanımı gördüğümde eklenen tatlı telaş olunca sinem hanımla ufak araç kazası yaptik neyseki birsey olmadı. Neyse otele geldik sinem hanim tam konustugumuz gibi farkli farkli hoş elbiseler giyerek beni büyüledi. Kendisi yatakta aktif bir bayan isteğinize cevap veriyor . Forumda şu ısırma ne falan diye konusu geçinde ısırmaya başladı biraz morarmalar oldu ama olsun gerçekten çok zevkliymis burda konusu geçtiği kadar var. Kendisi ile güzel eglencili bir gece geçirdim . Umarim otelde çektiğimiz fotoları yükler onları yüklerse telefonunun hiç susmayacagini formun kitlenecegini dusunuyorum

Sevgili Erdi78 o ufak kazanın neden olduğunu ben anladimda bır şey diyemedim:DGüzel bır geceydi ama pilin hızlı bitti:Dfotolara gelince eklerim bır gün. güzel yorumların için teşekkür cnm yene beklerim sevgiler:))

1 Ağu 2018
143
105
Sevgili Erdi78 o ufak kazanın neden olduğunu ben anladimda bır şey diyemedim:DGüzel bır geceydi ama pilin hızlı bitti:Dfotolara gelince eklerim bır gün. güzel yorumların için teşekkür cnm yene beklerim sevgiler:))
Hemen tükettin enerjimi o kadar arası geçsin dedim hemen saldiriyordun:

1 Ağu 2018
143
105
Hemen tükettin enerjimi o kadar arası geçsin dedim hemen saldiriyordun:?

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler fotoları da görürüz umarım birgün :) :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar