narkoz_39
Normal Üye
- 28 Ara 2016
- 6
- 7
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Olumlu geçen ilk görüşmeden yaklaşık 1 hafta sonra dayanamadım ve doğruca yeni görüşme için mesajlaştık Sinem hanım ile. İlk seferde olduğu gibi hızlı bir iletişim sonucunda kendisini kapısında buluverdim. Bu gidişimde de ilk seferde olduğu eskort bir hanım yerine sanki herhangibir kız arkadaşımla buluşmaya gidecek bir havam vardı ve görüşmenin ilerleyen kısımları da aynı yönde devam etti. Sinem hanımın çok tatlı bir muhabbet ve espiri anlayışı bulunmakta, görüşmenin ilk kısımlarını yine tatlı bir muhabbet üzerine inşaa ettik. Fakat çok ta uzatmadan hafif dokunuşlarla başlayan sürtüşmeler bir anda çok ateşli bir sevişmeye bıraktı. Yaşadığımız özel anlar tabiki bizimle kalmalı, uzun uzuna anlatmayacağım ama bu sefer Sinem hanım çok çok ateşliydi. O mu beni ben mi onu parçaladı anlayamadım. Görüşme sonunda boynuma 3 tane kocaman morluğu hediye etti tatlı bayan
. Son günlerde hava sıcak da olsa boynumu saran uzun elbiseler giymek zorunda kalıyorum . Yani işin özeti bu kız hem olay anında hem olay sonrasında bir şekilde ateşiyle yakıyor :emoticon-0143-smirk Maçın ikinci yarısı çok daha hareketli ve bol aksiyonluydu , yeni görüşme için zor sabrediyorum ..