Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle kaldığımız yerden devam

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinemle arkası yarınlara devam

Sinemle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu defa işler dolayısıyla kısa bir görüşme oldu. O yüzden tam doyamadım kendisine.Her zamanki gibi yine sıcak kanlı cana yakın cömert sizi her konuda anlayan tatlı bir hatun.

Beni aşağıda karşıladı asansör ev sohbet derken hava sıcak bir duş alıp serinledikten sonra tekrar ısınmak vakti gelmişti ve her zamanki gibi koltuk, yatak derken bu arada bazı arayışlar sonunda Sinem’in bazı şeylerini keşfettim buda görüşmemin daha eğlenceli neşeli geçmesine süper bir katkı sağladı ve güzel bir birliktelikten sonra biraz rahatlama duş Sinem’e sarılış demek gitme vaktinin geldiği demek maalesef.

Seninle sevişmek güzel her zamanda güzel olacak Canım.

Her şey için teşekkür ederim bitanem:)

sword976 Çevrimdışı
25 Şub 2014
11
7
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık...

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler @Karkole

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bana kalsın;)

Üye silindi 55882

Sinemle arkası yarınlara devam

Sinemle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu defa işler dolayısıyla kısa bir görüşme oldu. O yüzden tam doyamadım kendisine.Her zamanki gibi yine sıcak kanlı cana yakın cömert sizi her konuda anlayan tatlı bir hatun.

Beni aşağıda karşıladı asansör ev sohbet derken hava sıcak bir duş alıp serinledikten sonra tekrar ısınmak vakti gelmişti ve her zamanki gibi koltuk, yatak derken bu arada bazı arayışlar sonunda Sinem’in bazı şeylerini keşfettim buda görüşmemin daha eğlenceli neşeli geçmesine süper bir katkı sağladı ve güzel bir birliktelikten sonra biraz rahatlama duş Sinem’e sarılış demek gitme vaktinin geldiği demek maalesef.

Seninle sevişmek güzel her zamanda güzel olacak Canım.

Her şey için teşekkür ederim bitanem:)
Canim benim ben teşekkür ederim güzel yazın ve geldigin için.seninle ne yaşadiysak her şey karşılıklı.canım yine beklerim sevgiler ?

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Canim benim ben teşekkür ederim güzel yazın ve geldigin için.seninle ne yaşadiysak her şey karşılıklı.canım yine beklerim sevgiler ?
Bu sade yazı için çok teşekkür ederim cnm 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar