Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle vol 2 resimleri canlı yasadık

Musmutlu Çevrimdışı
19 Tem 2018
4
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir kız sinem
Kaç gündür sözleşiyoruz en sonunda bugün ayarladık ve bugün akşam yolu tuttuk kaptım el yapımı nar vişne likörümü sinem gittim
Ah ah ö güzellik kapıyı açtı beni yine bir heyecan bastı içim tuaf oldu sıcacık sarılmasından
O tatlı güzel güzel konuşması beni benden alıyor
Çetezleri hazırlamış eline sağlık bende açtım özel yapım içkimizi biraz sohbet ettik ama benim gözüm sinemde arada kalkıyor of of diyorum o müthiş kalçalarına takılıp kalıyorum
Ve artık dayanamadım ve direk yapıştım ve sonrası malum beni terletti harika birisi

Bana yaşattıgın bu güzel ve özel gece için çok teşekkür ederim sinem

Bu arada oral da süperdi

Üye silindi 55882

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir kız sinem
Kaç gündür sözleşiyoruz en sonunda bugün ayarladık ve bugün akşam yolu tuttuk kaptım el yapımı nar vişne likörümü sinem gittim
Ah ah ö güzellik kapıyı açtı beni yine bir heyecan bastı içim tuaf oldu sıcacık sarılmasından
O tatlı güzel güzel konuşması beni benden alıyor
Çetezleri hazırlamış eline sağlık bende açtım özel yapım içkimizi biraz sohbet ettik ama benim gözüm sinemde arada kalkıyor of of diyorum o müthiş kalçalarına takılıp kalıyorum
Ve artık dayanamadım ve direk yapıştım ve sonrası malum beni terletti harika birisi

Bana yaşattıgın bu güzel ve özel gece için çok teşekkür ederim sinem

Bu arada oral da süperdi

Musmutlucum diyecek birşey bulamadım:Düzel yorum için teşekkür cnm.o özel likörune bayıldım güzelmiş.sen gibi kalbi güzel gönlü güzel insanla taniştigim için şansliyim.her zaman kapim açık sana sevgiler:)

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım olmuş iki tarafa da teşekkürler :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Likör bahane, sinem şahane olmuş anlaşılan :) Keyifli paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Üye silindi 55882

Likör bahane, sinem şahane olmuş anlaşılan :) Keyifli paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Sevgili Kadıköylü likörü kendim yaptım bana özel dedi getirim sende dene dedi:D artık her geldiğinde bır bahane bulup gidiyor getiricem diye:D:D ah Musmutlucuk

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar