Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme SinemMelis

publix

Normal Üye
22 Haz 2015
16
19
Cinsiyetiniz nedir?
Kendileri artık üsküdar tarafındalar. bahsedildiği gibi Melis ile birlikte kalıyor. Türkmenistanlı.Bir önceki günün yorgunluğu vardı üzerinde ama kırmadı bizi. Vücut fotolardaki kadar güzel.Yorgun olmadığı zaman daha aktif daha heyecanlı olacağını düşünüyorum.Genel hatlarıyla f/p oranını bence yakalıyor. Denemekte fayda var :)

28 Şub 2018
29
9
Cinsiyetiniz nedir?
Kendileri artık üsküdar tarafındalar. bahsedildiği gibi Melis ile birlikte kalıyor. Türkmenistanlı.Bir önceki günün yorgunluğu vardı üzerinde ama kırmadı bizi. Vücut fotolardaki kadar güzel.Yorgun olmadığı zaman daha aktif daha heyecanlı olacağını düşünüyorum.Genel hatlarıyla f/p oranını bence yakalıyor. Denemekte fayda var :)
Bende kendisi ile irtibata geçtim. Seans sınırının olmadığını iletti. Kendisi bana samimi geldi. Bende yakın zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum. Evi nasıldı ?

publix

Normal Üye
22 Haz 2015
16
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bende kendisi ile irtibata geçtim. Seans sınırının olmadığını iletti. Kendisi bana samimi geldi. Bende yakın zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum. Evi nasıldı ?

Yeri çok kolay, harem tarafına daha yakın.
Evden ziyade 1+0 bir stüdyo daire. Derli toplu ama konfor beklentiniz olmasın.

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
845
730
sinem hanımla mı görüştünüz? melis hanım ile mi?
yok duo mu? :)

publix

Normal Üye
22 Haz 2015
16
19
Cinsiyetiniz nedir?
İkisi ile ayrı ayrı görüşmem oldu.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar