Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senle birlikte o su can olur
Bu resimden sonra...
Yeminle telefonu issiriyordum az daha
Dalmak iyidirBazen fotoğraflara dalıyorum.![]()
Cezbedici
İyidir iyiiyi olmuş![]()
hayatın gerçeği gibi içime çekesim var seni
OlsunSenle birlikte o su can olur
Gercek olurBirlikte duş almanın hayali bile güzel...![]()
HahahahqYeminle telefonu issiriyordum az daha![]()
Yes truereally super ass
Sarılmak iyidirBazen su gibi bu güzel vücuda sarılmak istersin. Işte öyle.![]()
Buz gibi su lazım şuan yangınım anca söner belki yada yardımcı olman gerekecek birazcık
Coğrafya kaderdirUzaktan uzağa izlemek çok zor
Yok yok iyiyimİyi kurulanın, havalar soğudu. Hastalanmanızı istemeyiz. Eylül hanım.![]()
Canlı görmeniz lazımEylül hanım çözünürlülükten ıslak olduğunuz belli olmuyor. Fotonun orjinalini whatsapptan atasanzda nereler ıslak anlasak diyorum hani![]()
Mükemmel
PekiBuz gibi su lazım şuan yangınım anca söner belki yada yardımcı olman gerekecek birazcık![]()
Malum yasakların durulduğu en uygun zamanda ziyaret etmeyi planlıyorum. Fiziğini en çok beğendiğim pembislerden kendisi.![]()
Taş taşTaş gibi kalçalar sözünün vücut bulmuş hali. Yanınızda olmayı düşlemek bile güzel.![]()
Seyretmek güzeldirSuda nede güzel süzülür bu vücuttan seyret dur valla
Malum yasakların durulduğu en uygun zamanda ziyaret etmeyi planlıyorum. Fiziğini en çok beğendiğim pembislerden kendisi.![]()
Ooo merak ettimSizde bulduğumu...
........ Geceye sakladım![]()
Bence deSuda nede güzel süzülür bu vücuttan seyret dur valla
avuçlamak lazım, boşa gitmesin
Pamuk pamukO raddede uyumak muhtemelen hiç aklıma gelmez ama nedense yastık niyetine başımı koyup uyuyasım geldi yav pamuk gibi görünüyor))
Hahahhaavuçlamak lazım, boşa gitmesin![]()
Su hayatır dogru da orda ölüyü diriltecek bir şey daha var
DiriltirSu hayatır dogru da orda ölüyü diriltecek bir şey daha var![]()
IslanalımBir yağmur yağsa da....
........Islansak![]()
avuçlamak lazım, boşa gitmesin![]()
Can ki ne canPopo candır![]()
Düşsel yolculuk sınırsız ve çok güzel olurİnsanı düşsel bir yolculuğa çıkarıyorsunuz...
insanın aklı gidiyor bir yerlere
Denemek lazımavuçlamak lazım, boşa gitmesin![]()
Gitsin ne güzelinsanın aklı gidiyor bir yerlere![]()
Olmadı mı dahabu konuda hem fikiriz
ince detay şu : en kısssssssssaaaaaa zamanda olsun mu ?![]()
Islanmak güzeldirMuhteşem bir görüntü. Gözlerimi ayıramıyorum fotoğraftan resmen. Buradaki hayat dolu suda şahsen hep ıslanmak isterim.
Aaaa ıslak ıslak ne güzel
Benim kursunum girdi mi hep orda kalırBeyinleri dağıtan RUS RULETİ gibisin![]()
Bunun kalıbını alıp tıp fakültesinde anatomi dersinde okutmayan yüksek öğretim kurumunun ben ta ............
Yaaa değil mi ama ne ayıpBunun kalıbını alıp tıp fakültesinde anatomi dersinde okutmayan yüksek öğretim kurumunun ben ta ............
Su hayattır. Hayat seninle starlaşir.
Bu yüzden eğitim de gerideyiz hemşire, biraz açık görüşlü, ilerici olmak lazım, sanki bundan iyisini bulacaklarYaaa değil mi ama ne ayıp![]()
Sende hayatsin
Sen en neşeli oyun parkı. Ben en zevkli oyuncağın olmaya adayım![]()
Su hayattır. Hayat seninle starlaşir.
![]()
bal dök yala değimi buradan mı geliyor
HahahaIslak ıslak oyyyyy nerde bu havluuu
Su, hassas çizgimizdir
Değil mi amaSu, hassas çizgimizdir![]()
İnşallahgüzel bir paylaşım olmus kısmet en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
İslanmak iyidirMuhteşem bir görüntü. Gözlerimi ayıramıyorum fotoğraftan resmen. Buradaki hayat dolu suda şahsen hep ıslanmak isterim.
Kar yagiyorBir yağmur yağsa da....
........Islansak![]()
Su, hassas çizgimizdir![]()
Muhteşem başlık ve fotoğraf ancak ince mizah ve muhteşem bir zeka"nin eseri olabilir siz harika bir detaysiniz @eylül hanım sevgiler
Su hayat sen de can suyusun ama canım
Cok teşekkür ederim ıslanmak dileğiyleMuhteşem başlık ve fotoğraf ancak ince mizah ve muhteşem bir zeka"nin eseri olabilir siz harika bir detaysiniz @eylül hanım sevgiler
Böylesi muhteşem bir davet"e hayır demek en son yapacağım hata olur sanırım efendim en kısa zamanda ıslanmak üzere sevgilerCok teşekkür ederim ıslanmak dileğiyle![]()
Kalem kaşlı elma yanaklı kiraz dudaklı ince belli 36 numara ayakları olan güzel kadın sen harikasın
Cok teşekkür ederimÇok güzel bir paylaşım. Harika bir görüntü.
Yapma işte bunu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!