eycivay_in_wonderland
Normal Üye
- 13 Haz 2021
- 7
- 46
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
son birkaç haftadır mütemadiyen yorgun ve mutsuzdum, bi hayli zamandır hayatımda tensel/duygusal tatmin yaşatacak bi kadın da girmedi hayatıma. Dedim ki ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan...
cuma gecesi ani bi kararla göz bebeğimiz Eylül'ü ziyaret edeyim dedim, hemen dün akşam 4 saatlik bi program için hemen randevusunu verdi (seni özledim diye yazınca GÖRÜCEZ diyerek karşılık vermesi akşam yaşanacaklara dair bi fikir edindirdi ya neyse
)
çiçeğimi çikolatamı şarabımı kaptığım gibi evine damladığımda ilk görüşümden bu yana daha çekici daha seksi daha dişi bi yaratık gördüm desem yeri
kadıköyün soğuğunda buz kesilen vücudum ona sarılınca cayır cayır alev aldı.
sohbetine bakışlarına nasıl hasret kalmışım, insan evladı böyle bi manitam olmaz diye kendini sorgulatır yeminle. yedik içtik güldük tv izledik birbirimize masaj yaptık
vakit su gibi aktı valla.
ee sevişmediniz mi diyeceksiniz, dün akşam hiçbir sevgilimle aşkımla deneyimlemediğim şekliyle beraber olduk valla
ilk turda resmen kıyafetlerimi parçalayacaktı zor engel oldum
vücudundaki her damla kasa kurban olursunuz, o kadar derinden orgazm yaşattı ki
ikinci tur bu sefer de onun doyumu içindi, üstümde sıçrarkenki yüz ifadesini hala unutamıyorum, güç bela yettim kendisine
yatakta geçirdiğiniz her saatte beni benden alan yegane şey sıcaklığıydı, nefeslerimizin karıştığı o dakikalarda öyle bi sarılışı vardı ki hiç yanından kalkmak istemezsiniz
uzun lafın kısası Eylül her zamanki Eylül; tapılası, seksi, şefkatli, duygusal🫶

cuma gecesi ani bi kararla göz bebeğimiz Eylül'ü ziyaret edeyim dedim, hemen dün akşam 4 saatlik bi program için hemen randevusunu verdi (seni özledim diye yazınca GÖRÜCEZ diyerek karşılık vermesi akşam yaşanacaklara dair bi fikir edindirdi ya neyse

çiçeğimi çikolatamı şarabımı kaptığım gibi evine damladığımda ilk görüşümden bu yana daha çekici daha seksi daha dişi bi yaratık gördüm desem yeri

sohbetine bakışlarına nasıl hasret kalmışım, insan evladı böyle bi manitam olmaz diye kendini sorgulatır yeminle. yedik içtik güldük tv izledik birbirimize masaj yaptık

ee sevişmediniz mi diyeceksiniz, dün akşam hiçbir sevgilimle aşkımla deneyimlemediğim şekliyle beraber olduk valla

uzun lafın kısası Eylül her zamanki Eylül; tapılası, seksi, şefkatli, duygusal🫶