- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ataşehir'de güvenlikli sitede kalıyor. Site güvenliğine takılırsam net cevaplar verebilmek için ard arda sorular yazınca duruma el attı ve beni almaya geldi. Kendisini dışarıda gördüğümde ilk izlenim olgun bir kadın. Eve geçince ben ellerimi yıkarken kalçalara kadar kısa bir kıyafetle üzerindekileri değiştirdi. İkramlar için gezinme halinde birkaç firikiğe şahit oldum bakmamak ayıp olurdu. İçecek ve tanışma sohbeti faslından sonra yatak odasına geçildi. Müzik eşliğinde ayna karşısında takkeleri usul usul çıkarırken güzel bir kucak dansı oldu. Soyununca ortaya çıktı bütün saklı hazineler tabi alttaki iç çamaşır daha duruyor. Uzun bir sevişme süreci her yerini öpüp yaladım afedersin yüz üstü uzanınca da harika bir manzara. Kendi ellerimle çıkardım çamaşırı. Kasa sağlam bacaklar gövde sıkı arkadaşlar. Karşılıklı oral sonrası esas kısıma geldik. Bayanın üstte olmasını seviyorum her iki seansta da bacak kasları yanana kadar güzel bir binicilik sergiledi tebrik ediyorum yordum kendisini biraz
İkinci seansta yan yana uzanıp çok güzel bir öpüşme oldu farkında olmadan dil yerine burnuna dalmışım Sunam'ın bu da böyle bir ayrıntı
yine yorucu bir cowgirl ve ardından aynaya bakarak doggyle bitirdik. O harika vücutla yapılacak daha çok şeyler vardır elbet. İlgi ve alakası ikramları misafirperverliği daha burada sayamadığım her şey için teşekkür ediyorum oldukça kaliteli 2 saat geçirdim
Son düzenleme: