Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam Karaca

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
72
521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ataşehir'de güvenlikli sitede kalıyor. Site güvenliğine takılırsam net cevaplar verebilmek için ard arda sorular yazınca duruma el attı ve beni almaya geldi. Kendisini dışarıda gördüğümde ilk izlenim olgun bir kadın. Eve geçince ben ellerimi yıkarken kalçalara kadar kısa bir kıyafetle üzerindekileri değiştirdi. İkramlar için gezinme halinde birkaç firikiğe şahit oldum bakmamak ayıp olurdu. İçecek ve tanışma sohbeti faslından sonra yatak odasına geçildi. Müzik eşliğinde ayna karşısında takkeleri usul usul çıkarırken güzel bir kucak dansı oldu. Soyununca ortaya çıktı bütün saklı hazineler tabi alttaki iç çamaşır daha duruyor. Uzun bir sevişme süreci her yerini öpüp yaladım afedersin yüz üstü uzanınca da harika bir manzara. Kendi ellerimle çıkardım çamaşırı. Kasa sağlam bacaklar gövde sıkı arkadaşlar. Karşılıklı oral sonrası esas kısıma geldik. Bayanın üstte olmasını seviyorum her iki seansta da bacak kasları yanana kadar güzel bir binicilik sergiledi tebrik ediyorum yordum kendisini biraz :) İkinci seansta yan yana uzanıp çok güzel bir öpüşme oldu farkında olmadan dil yerine burnuna dalmışım Sunam'ın bu da böyle bir ayrıntı :) yine yorucu bir cowgirl ve ardından aynaya bakarak doggyle bitirdik. O harika vücutla yapılacak daha çok şeyler vardır elbet. İlgi ve alakası ikramları misafirperverliği daha burada sayamadığım her şey için teşekkür ediyorum oldukça kaliteli 2 saat geçirdim

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,315
10,260
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah o aynadan görülenler ;) Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Titus

Normal Üye
13 Ocak 2020
21
55
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O güvenliği zamanında geçebilmek için Sunam'la senkronize olup anında uzaktan kumandayla bariyeri açmasını sağlamak gerekiyor. Yoksa güvenlik hemen damlıyor. Aynı olaya ben de denk geldim ama ben güvenlikle fazla diyaloğa girmden bariyeri açtırdım.

Bu arada otopark olarak şimdiye kadar yaşadığım en iyi tecrübe Sunam'dı. Çünkü sitenin kendi otoparkı olunca eve giderken içi rahat oluyor insanın.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,055
2,330
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ataşehir'de güvenlikli sitede kalıyor. Site güvenliğine takılırsam net cevaplar verebilmek için art arda sorular yazınca duruma el attı ve beni almaya geldi. Kendisini dışarıda gördüğümde ilk izlenim olgun bir kadın. Eve geçince ben ellerimi yıkarken kalçalara kadar kısa bir kıyafetle üzerindekileri değiştirdi. İkramlar için gezinme halinde birkaç firikiğe şahit oldum bakmamak ayıp olurdu. İçecek ve tanışma sohbeti faslından sonra yatak odasına geçildi. Müzik eşliğinde ayna karşısında takkeleri usul usul çıkarırken güzel bir kucak dansı oldu. Soyununca ortaya çıktı bütün saklı hazineler tabi alttaki iç çamaşır daha duruyor. Uzun bir sevişme süreci her yerini öpüp yaladım afedersin yüz üstü uzanınca da harika bir manzara. Kendi ellerimle çıkardım çamaşırı. Kasa sağlam bacaklar gövde sıkı arkadaşlar. Karşılıklı oral sonrası esas kısıma geldik. Bayanın üstte olmasını seviyorum her iki seansta da bacak kasları yanana kadar güzel bir binicilik sergiledi tebrik ediyorum yordum kendisini biraz :) İkinci seansta yan yana uzanıp çok güzel bir öpüşme oldu farkında olmadan dil yerine burnuna dalmışım Sunam'ın bu da böyle bir ayrıntı :) yine yorucu bir cowgirl ve ardından aynaya bakarak doggyle bitirdik. O harika vücutla yapılacak daha çok şeyler vardır elbet. İlgi ve alakası ikramları misafirperverliği daha burada sayamadığım her şey için teşekkür ediyorum oldukça kaliteli 2 saat geçirdim
Canım cok teşekkür ederim güzel yorumların için..güzel vakit geçirdik tanıdığıma memnun oldum..tekrar gorusmek uzere 😘 evet bi ara burnumu yaliyordu dedim burun fantezi si var heralde bozuntuya vermedim 😂😂olur oyle kazalar 😂😂

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,055
2,330
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
O güvenliği zamanında geçebilmek için Sunam'la senkronize olup anında uzaktan kumandayla bariyeri açmasını sağlamak gerekiyor. Yoksa güvenlik hemen damlıyor. Aynı olaya ben de denk geldim ama ben güvenlikle fazla diyaloğa girmden bariyeri açtırdım.

Bu arada otopark olarak şimdiye kadar yaşadığım en iyi tecrübe Sunam'dı. Çünkü sitenin kendi otoparkı olunca eve giderken içi rahat oluyor insanın.
Canım teşekkürler 👃araçla gelenler için sıkıntı hiç yok ben otomatik bariyeri açabiliyorum fakat taksi ile gelenler biraz sıkıntı olabilir güvenlik nereye geliyorsun diye sorma ihtimali var çünkü..ama ona da çare var arka otoparktan ben gidip aliyorum 😎😎

Titus

Normal Üye
13 Ocak 2020
21
55
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Taksiyle gelen de kapıda inip, yürüsün iki dakika bi zahmet. :LOL:

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
590
798
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel vakit geçirilmiş... Sunam hanıma teşekkürler 🍓 çileği haketti.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar