Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Terapi gibi

19 May 2009
27
6
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar,

Görüşmemizin üzerinden bir kaç hafta geçti, şehir dışı vs derken yorum yazmak bugüne kısmetmiş. Gün içinde ki işlerimin değişkenliği yüzünden önceden görüşme planlayamayan biriyimdir, Öglenden sonra konuşup 1 saat sonrası için müsaitlik durumunu sordum beni kırmadı ve randevulaştık. Beyaz şarabımı alıp kapısında belirdim, rica ettiğim elbiseyi giymiş bir şekilde karşıladı beni.

Şarap içip göz banyomu tamamladıktan sonra beni yatağına davet etti, detaylar bana özel ama gerçekten güzel. Dinlenmek için daha çok şarap içip daha çok seviştik : ) Kendisi hijyene, gelen misafirini rahat ettirmeyi ve sohbet etmeyi çok seven birisidir : )

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,026
6,754
Selamlar,

Görüşmemizin üzerinden bir kaç hafta geçti, şehir dışı vs derken yorum yazmak bugüne kısmetmiş. Gün içinde ki işlerimin değişkenliği yüzünden önceden görüşme planlayamayan biriyimdir, Öglenden sonra konuşup 1 saat sonrası için müsaitlik durumunu sordum beni kırmadı ve randevulaştık. Beyaz şarabımı alıp kapısında belirdim, rica ettiğim elbiseyi giymiş bir şekilde karşıladı beni.

Şarap içip göz banyomu tamamladıktan sonra beni yatağına davet etti, detaylar bana özel ama gerçekten güzel. Dinlenmek için daha çok şarap içip daha çok seviştik : ) Kendisi hijyene, gelen misafirini rahat ettirmeyi ve sohbet etmeyi çok seven birisidir : )
Çok teşekkürler💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar