Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzunca bir aradan sonra yeniden Frida...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerek yıl sonu yoğunlukları gerekse benim keyfimin pek olmaması sonucunda bir süredir arayı açmıştık @Frida ile. Cuma günü hal hatır sormak için yazıştığımızda, "artık arayı çok açtık, bir an önce bir araya gelelim" üzerinde mutabık kalabildik. ;) Cumartesi günü öğleden sonra her zamanki migros torbamla dikildim kapısına... İçeri alındığım anda, insana özlendiğini belirten o sımsıcak sarılması gerçekten de üzerimdeki stresin büyük bir kısmını kısa sürede götürüverdi... :giggle: O kahvesini ben de biramı yudumlarken, çenemiz öyle bir düştü ki, en sonunda ayağa kalkıp, Tutti Frutti deyimiyle bir "çin çin" yapmasının ardından "oturmaya gelmedik herhalde buraya" diyerek hızlıca ılık bir duşa girip, kendimi usta ellerine teslim ettim masaj için. Yakın zamanda geçirdiğim bel sakatlığı da dahil, bütün ağrılı sızılı bölgelerimle üşenmeden tek tek ilgilendi ve uzunca bir masajın ardından ilik gibi yaptı beni deyim yerindeyse (y)
Bu haldeyken sevişecek gücü nasıl bulacağımı kara kara düşünürken, yapmış olduğu uzun ve sağlam oral ile bana tekrardan enerji depoladı kendisi ve bol bol pozisyon değiştirerek, nihayetinde güzel göğüslerde finali yaptık ;) Bitmiş miydi, tabii ki hayır :D Birlikte duş alıp, orada da beni yıkama bahanesiyle şakayla karışık güzel bir taciz ediverdi son olarak. :devilish:
Tabii artık bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimiz için, biraz buruk da olsa kapı önünde öpüşüp ayrıldık her zamanki gibi, bir daha bu kadar arayı açmamak üzere sözleşerek...

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yaşayana ve yaşatana tebrikler

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,366
Gerek yıl sonu yoğunlukları gerekse benim keyfimin pek olmaması sonucunda bir süredir arayı açmıştık @Frida ile. Cuma günü hal hatır sormak için yazıştığımızda, "artık arayı çok açtık, bir an önce bir araya gelelim" üzerinde mutabık kalabildik. ;) Cumartesi günü öğleden sonra her zamanki migros torbamla dikildim kapısına... İçeri alındığım anda, insana özlendiğini belirten o sımsıcak sarılması gerçekten de üzerimdeki stresin büyük bir kısmını kısa sürede götürüverdi... :giggle: O kahvesini ben de biramı yudumlarken, çenemiz öyle bir düştü ki, en sonunda ayağa kalkıp, Tutti Frutti deyimiyle bir "çin çin" yapmasının ardından "oturmaya gelmedik herhalde buraya" diyerek hızlıca ılık bir duşa girip, kendimi usta ellerine teslim ettim masaj için. Yakın zamanda geçirdiğim bel sakatlığı da dahil, bütün ağrılı sızılı bölgelerimle üşenmeden tek tek ilgilendi ve uzunca bir masajın ardından ilik gibi yaptı beni deyim yerindeyse (y)
Bu haldeyken sevişecek gücü nasıl bulacağımı kara kara düşünürken, yapmış olduğu uzun ve sağlam oral ile bana tekrardan enerji depoladı kendisi ve bol bol pozisyon değiştirerek, nihayetinde güzel göğüslerde finali yaptık ;) Bitmiş miydi, tabii ki hayır :D Birlikte duş alıp, orada da beni yıkama bahanesiyle şakayla karışık güzel bir taciz ediverdi son olarak. :devilish:
Tabii artık bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimiz için, biraz buruk da olsa kapı önünde öpüşüp ayrıldık her zamanki gibi, bir daha bu kadar arayı açmamak üzere sözleşerek...
Özlemişim özlenmişim🤗😘 Ayaklarına sağlık kesene bereket sevgili kadikoylu 🤗 uzun bi aradan sonra uzun uzun sohbet iyi geldi laf lafı açtı derken baktık dibi yok bu sohbetin hadi dedim bak şekerlemeler burda 🍓🍒:) Görmeyeli bi avuç kalmış kilo vermiş eski halden eser yok:) yumuşak soft davrandım tabi kıyamam ona 😘 sonrası malum doyamadık öpmelere sevmelere 💋💋💋💋 Arayı açmayalım kadikoylu teşekkür ederim iyi ki varsın kocaman kocamam öpüyorum..😘

Not:DDuşta tacize uğrarken 4.7 olmuş hissetmedik bile 😀😊

Son düzenleme:
andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili komşum cubuklu kardeşim :)
Frida hanım da zaten İstanbul'a döndüğümde misafir etmek istediğim isim..
Güzel paylasim icin eşekkürler ikinize de.

karakartal1690

Normal Üye
11 Ocak 2020
48
61
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler.

Bel sakatlığı sonrası masaj biraz risk almak olmuyor mu bilemedim.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir @kadikoylu klasiği okumayalı uzun zaman olmuştu. Sevişmenize ve kaleminize sağlık👍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özlemişim özlenmişim🤗😘 Ayaklarına sağlık kesene bereket sevgili kadikoylu 🤗 uzun bi aradan sonra uzun uzun sohbet iyi geldi laf lafı açtı derken baktık dibi yok bu sohbetin hadi dedim bak şekerlemeler burda 🍓🍒:) Görmeyeli bi avuç kalmış kilo vermiş eski halden eser yok:) yumuşak soft davrandım tabi kıyamam ona 😘 sonrası malum doyamadık öpmelere sevmelere 💋💋💋💋 Arayı açmayalım kadikoylu teşekkür ederim iyi ki varsın kocaman kocamam öpüyorum..😘

Not:DDuşta tacize uğrarken 4.7 olmuş hissetmedik bile 😀😊

Her zamanki gibi işin yorgunluğu sana, keyfi bana kaldı :D Daha önce konusu açılmıştı, bu durumda deprem olsa ne yaparsınız diye, demek ki birbirine yeteri kadar konsantre olunca hafif depremler de hissedilmiyormuş ;)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler.

Bel sakatlığı sonrası masaj biraz risk almak olmuyor mu bilemedim.

Ek bilgilendirme yapayım o zaman: Sakatlığım yaklaşık 1.5 ay önce oldu ve %90 larla iyileşti; şu anda günlük yaşamımda hiçbir şeye engel olmuyor; hatta ek olarak haftada 2-3 defa spor salonu, hava düzgün oldukça da haftada bir 10-12 km koşmaya devam ediyorum. Sadece çok ani ve ters bir bel hareketi yaptığım zaman, sakatlanan noktadan bir sinyal geliyor; o sinyali dinleyip zorlamaya devam etmeyince sıkıntı olmuyor genellikle. Tabii ki sakatlık tazeyse, o bölgeye sert ve keskin müdahalelerden kaçınmak gerekir; bu konuda size katılıyorum...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,366
Samimi paylaşım için iki tarafa da teşekkürler , anladığım kadarıyla güzel bir dostlukta oluşmuş aranızda ne güzel ya imrendim :)
Hani derler ya ilk göz ağrısı yeri başkadır bende kadikoylunun😉🤗

karakartal1690

Normal Üye
11 Ocak 2020
48
61
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ek bilgilendirme yapayım o zaman: Sakatlığım yaklaşık 1.5 ay önce oldu ve %90 larla iyileşti; şu anda günlük yaşamımda hiçbir şeye engel olmuyor; hatta ek olarak haftada 2-3 defa spor salonu, hava düzgün oldukça da haftada bir 10-12 km koşmaya devam ediyorum. Sadece çok ani ve ters bir bel hareketi yaptığım zaman, sakatlanan noktadan bir sinyal geliyor; o sinyali dinleyip zorlamaya devam etmeyince sıkıntı olmuyor genellikle. Tabii ki sakatlık tazeyse, o bölgeye sert ve keskin müdahalelerden kaçınmak gerekir; bu konuda size katılıyorum...

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar