- 29 Nis 2014
- 9,311
- 10,258
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gerek yıl sonu yoğunlukları gerekse benim keyfimin pek olmaması sonucunda bir süredir arayı açmıştık @Frida ile. Cuma günü hal hatır sormak için yazıştığımızda, "artık arayı çok açtık, bir an önce bir araya gelelim" üzerinde mutabık kalabildik.
Cumartesi günü öğleden sonra her zamanki migros torbamla dikildim kapısına... İçeri alındığım anda, insana özlendiğini belirten o sımsıcak sarılması gerçekten de üzerimdeki stresin büyük bir kısmını kısa sürede götürüverdi...
O kahvesini ben de biramı yudumlarken, çenemiz öyle bir düştü ki, en sonunda ayağa kalkıp, Tutti Frutti deyimiyle bir "çin çin" yapmasının ardından "oturmaya gelmedik herhalde buraya" diyerek hızlıca ılık bir duşa girip, kendimi usta ellerine teslim ettim masaj için. Yakın zamanda geçirdiğim bel sakatlığı da dahil, bütün ağrılı sızılı bölgelerimle üşenmeden tek tek ilgilendi ve uzunca bir masajın ardından ilik gibi yaptı beni deyim yerindeyse 
Bu haldeyken sevişecek gücü nasıl bulacağımı kara kara düşünürken, yapmış olduğu uzun ve sağlam oral ile bana tekrardan enerji depoladı kendisi ve bol bol pozisyon değiştirerek, nihayetinde güzel göğüslerde finali yaptık
Bitmiş miydi, tabii ki hayır
Birlikte duş alıp, orada da beni yıkama bahanesiyle şakayla karışık güzel bir taciz ediverdi son olarak. 
Tabii artık bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimiz için, biraz buruk da olsa kapı önünde öpüşüp ayrıldık her zamanki gibi, bir daha bu kadar arayı açmamak üzere sözleşerek...
Bu haldeyken sevişecek gücü nasıl bulacağımı kara kara düşünürken, yapmış olduğu uzun ve sağlam oral ile bana tekrardan enerji depoladı kendisi ve bol bol pozisyon değiştirerek, nihayetinde güzel göğüslerde finali yaptık
Tabii artık bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimiz için, biraz buruk da olsa kapı önünde öpüşüp ayrıldık her zamanki gibi, bir daha bu kadar arayı açmamak üzere sözleşerek...