- 27 Ocak 2019
- 8
- 1
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem'le cumartesi günü görüştüm, işten kötü haber alınca sikerler diyip hemen arayışa geçtim sinem sağolsun aynı gün görüşmeyi ayarladı. Evi konum olarak güzel yerde, kendisi de iyi karşıladı. Muhabbeti güzel ama açıkçası pek konuşamadık. İçeri girdiğimden beri oynaşmayı kesmedi artık bir noktada vahşi bir sırtlan gibi üstüme atladı. Sinem serti kaldırabilen bir kadın ve kendisi de ısırmayı, çekmeyi, koparmayı seviyor. Valla daha da çok diyecek bir şeyim yok, 2 saatlik görüşmemizin büyük kısmı seviş nefeslen seviş nefeslen olarak geçti, 2 saat sonunda kavgadan çıkmış gibi koltuğa çöküp 10 dakika hareketsiz kaldık. Klasik şekilde bitirip kız arkadaşım gibi hissetirdi diyemicem, çünkü bunları kız arkadaşıma yapsam orada ayrılırdık herhalde. Teşekkürler Sinemcim (h)(h)
P.S. : Boynuma da damgasını vurdu, bütün hafta balıkçı yakayla gezicem. Bende bir kızarıklık bıraktım ona ama onu kapatmak için efor sarfetmesine gerek yok
P.S. : Boynuma da damgasını vurdu, bütün hafta balıkçı yakayla gezicem. Bende bir kızarıklık bıraktım ona ama onu kapatmak için efor sarfetmesine gerek yok