Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vazgeçilmez Sinem

tarantula14

Normal Üye
5 Haz 2019
2
2
Cinsiyetiniz nedir?
Geçen hafta ani gelişen il dışı seyahati için İstanbul daydım.Sürekli olarak Sinemi takipteydim bir türlü görüşmeyi ayarlayamamıştık.Sabah uyku saatinde arama rağmen sağolsun randevu talebimi red etmeyerek öğle saatlerinde randevulaştık.Bunaltıcı bir gün sıcak saatlerin geçeceğinin habercisiydi.Randevu saati belirttiği adrese ulaştım (ulaşım çok rahat harem otogarın üst sokaklarında). Sinem’i görünce kendimden geçtim desem yeridir. Tanışma ve ikram faslından sonra kendimizi yatakta bulduk.Mükemmel oral ve ön sevişmesi herşeye değerdi.Yatakta oldukça aktif ne istediğini biliyor ve istiyor.Müthiş geçen bir maçtan sonra uzatmaları oynamaya bile gerek kalmadı ?
Sinemciğim herşey için teşekkürler.
Vazgeçilmezim oldun.

Üye silindi 55882

Geçen hafta ani gelişen il dışı seyahati için İstanbul daydım.Sürekli olarak Sinemi takipteydim bir türlü görüşmeyi ayarlayamamıştık.Sabah uyku saatinde arama rağmen sağolsun randevu talebimi red etmeyerek öğle saatlerinde randevulaştık.Bunaltıcı bir gün sıcak saatlerin geçeceğinin habercisiydi.Randevu saati belirttiği adrese ulaştım (ulaşım çok rahat harem otogarın üst sokaklarında). Sinem’i görünce kendimden geçtim desem yeridir. Tanışma ve ikram faslından sonra kendimizi yatakta bulduk.Mükemmel oral ve ön sevişmesi herşeye değerdi.Yatakta oldukça aktif ne istediğini biliyor ve istiyor.Müthiş geçen bir maçtan sonra uzatmaları oynamaya bile gerek kalmadı 😊
Sinemciğim herşey için teşekkürler.
Vazgeçilmezim oldun.

Canim benim ben teşekkür ederim. seni tanımak güzeldi çoook memnun oldum. yine beklerim cnm öpüyoruuum:*

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
11 Ara 2013
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Benim tek korkum ısırıyor diyorlar doğru mu acaba ☺️☺️☺️

11 Ara 2013
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Aaaa barisgfbcim sende korkak çıktın :D korkunun üzerine gitmek lazım:) tatlı tatlı ısıryorum (devil)
korkak değilde ☺️ Çapkınlık için gelince insan izden korkuyor işte ama sen bilirsin ne kadar ısıracağını ☺️☺️☺️

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
ohh ohh sevişmenize sağlık gençler. Sebastian sabuuun :smoking-030:

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet öyle ama işte çapkınlık olunca işin ucunda

Dert etme, ısırık izi derinliğine bağlı 1hft...10güne geçiyor, yani kalıcı değil :D

O süre içinde farkedilmesin diyorsan, izi yok edecek ya da gizleyecek şekilde geçici dövme yaptırıyorsun, ikisi de aynı zamanda yok oluyor :kahkaha:

11 Ara 2013
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Dert etme, ısırık izi derinliğine bağlı 1hft...10güne geçiyor, yani kalıcı değil :D

O süre içinde farkedilmesin diyorsan, izi yok edecek ya da gizleyecek şekilde geçici dövme yaptırıyorsun, ikisi de aynı zamanda yok oluyor :kahkaha:
Yani bu güzel bayanın ısırık izi herşeye değer doğru söylüyorsun ☺️☺️☺️

Üye silindi 55882

Ahahaha korkutma Febcim(devil)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar