MK1992
Normal Üye
- 5 Eki 2019
- 6
- 22
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sayfalar dolusu refaransında da yazdığı üzere rüya gibi bir kadın Sinem. En başta o anlattı, ben sadece gözlerine baktım. Sonra ben biraz saçmaladım, o gülümsedi içtenlikle. Ve zaman farketmeden akıp geçti. Şu kadar zaman kafi denebilecek birisi değil Sinem, bir noktada ayrılmak zorunda kalıyorsunuz. Ama yine de iki saatlik görüşmeyi son anda uzatma teklifimi kırmadı. Dünyadan biraz daha zaman çalmış olduk. Ben kızarkadaşımla buluşacakçasına özenle hazırlandım onu ağırlamak için, o da saolsun çok daha fazlası olduğunu gösterdi her açıdan.
Sohbetin ortalarında göğsümdeki epilasyon izini farkedince yadırgadı ve erkeğin bunlara ihtiyacı olmadığını söyledi. Sex faslını da bu vesileyle açmış olduk.
Alameti farikası olarak söylenen kulak ısırma, dudak ısırma, şaplak atma ve türlü türlü kinky stuff deneyiminden sonra pestilim çıkarak yatağın köşesine devrildim
Elini kalbime koydu ve beni nasıl nefes nefese bıraktığını dinledi gülümseyerek. Yataktaki bazı şapşallıklarımı da telafi etti hep
Nihayetinde unutulmaz bir gece oldu benim için...
Aşık Beyhani'nin de dediği gibi;
Kirpiklerin Ok Ok Eyle
Vur Sineme Öldür Beni
Bıktım Dünyanın Kahrından
Vur Sineme Öldür Beni
Sohbetin ortalarında göğsümdeki epilasyon izini farkedince yadırgadı ve erkeğin bunlara ihtiyacı olmadığını söyledi. Sex faslını da bu vesileyle açmış olduk.

Aşık Beyhani'nin de dediği gibi;
Kirpiklerin Ok Ok Eyle
Vur Sineme Öldür Beni
Bıktım Dünyanın Kahrından
Vur Sineme Öldür Beni