Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine bir sinem klasigi:))

Efendi Çevrimdışı
19 May 2019
24
14
Cinsiyetiniz nedir?
Forumun yeni arayuzune cok alisamadigim icin uzaktan takip ediyordum ama ne yaparsan yap yinede uzak kalamiyor insan :). Yine gunlerden birgun is yorgunlugu atmak isterken sinemde buldum kendimi, bu sefer herzamankinden daha bol ikramlarla donaltti masayi ilk gozume ilisen o oldu neyin hazirligi oldugu belliydi zaten. Performans kismini zaten yazmama gerek yok sanirim daha once defalarca yazildi fazlasi var eksigi yok desem yeridir. Hersey icin tesekkurler canim iyiki varsin..

İstanbullu3438 Çevrimdışı
13 Nis 2019
34
18
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylas
Forumun yeni arayuzune cok alisamadigim icin uzaktan takip ediyordum ama ne yaparsan yap yinede uzak kalamiyor insan :). Yine gunlerden birgun is yorgunlugu atmak isterken sinemde buldum kendimi, bu sefer herzamankinden daha bol ikramlarla donaltti masayi ilk gozume ilisen o oldu neyin hazirligi oldugu belliydi zaten. Performans kismini zaten yazmama gerek yok sanirim daha once defalarca yazildi fazlasi var eksigi yok desem yeridir. Hersey icin tesekkurler canim iyiki varsin..[/QUPaylaşımiçin teşekkürler

Üye silindi 55882

Forumun yeni arayuzune cok alisamadigim icin uzaktan takip ediyordum ama ne yaparsan yap yinede uzak kalamiyor insan :). Yine gunlerden birgun is yorgunlugu atmak isterken sinemde buldum kendimi, bu sefer herzamankinden daha bol ikramlarla donaltti masayi ilk gozume ilisen o oldu neyin hazirligi oldugu belliydi zaten. Performans kismini zaten yazmama gerek yok sanirim daha once defalarca yazildi fazlasi var eksigi yok desem yeridir. Hersey icin tesekkurler canim iyiki varsin..
Cnm benim ben teşekkür ederim geldigin için. iyikide tanıştık harika bir insansın. yine beklerim opuldun cnm 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar