Gece saatlerinde yazanlar genelde akşam saatlerinde içmeye başlamış,daha sonra alkolün ve yanında yediği fındık,fıstık,çikolata,meze falan herneyse vermiş olduğu etkiyle libido tavan yapmış şekilde arayan yada soran,düz duvar bulsa tırmanabilecek olacak insanlardır…çokta kızmayın bu insanlara ya,bende gençliğimde gecenin bir yarısında aşık olduğum insanlara yazmışlığım,melankolik takılmışlığım çok var….hiç mi sevmediniz kızlar,hiç mi liseli olmadınız,hiç mi gecenin bir yarısı cevap vermeyeceğini bile bile sevdiğinize yazmadınız….burada ki bir çok insan zaten kaybedeniz…gecenin karanlığında uçsuz bucaksız bir okyanusta,sonsuzluğa yelken açmış bir taka’yız….Ben şahsen yazmıyorum artık gecenin bir yarısı….Çünkü içimde ki o liseli romantik ergen artık öldü…artık herşey otomatik oldu….otomatik yaşıyoruz…otomatik ölüyoruz….ölümümüz bile bir istatistik ten başka bir şey değil….bırakın içinde bir şeyler yaşayan insanlar yazsınlar…zaten teliniz kapalıdır müsait olmadığınızda…en fazla cevap vermezsiniz…
He sabah kendine geldiğinde ,ayıldığında neden bana cevap vermedin gibi hesap soruyorsa ve ısrar ediyorsa engelle gitsin,o zaten öküzün önde gidenidir….