Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alkışş ayyy sen randevu alıpta ektinmi ay sen oyunmu oynamak oynamak istedin

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,956
4,513
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özellikle randevu saatimi bekledim insan olmak bu kadar kolay iken becerememek ayrı bir başarı okadar söz varki sen ve senin gibi insanlara söylenicek ama zaten bu tarz davranışı olan bireyin nörolojik sorunları olduğu kanaatindeyim yani ne desekte boş 3 saatimi yedin ohh taksiyle geldim tatmin oldunuzmu mutlu ettimi sizin eğlenceniz benim işim sizin oyun oynadığınız benim mücadelem ben planımı ödememi sizlerin aldıgı randevulara göre ayarlıyorum ne diyeyim ki ayıp ayıp
Ekli dosyayı görüntüle 76724Ekli dosyayı görüntüle 76725Ekli dosyayı görüntüle 76726Ekli dosyayı görüntüle 76727
Kuzm senin adina cok üzüldüm senn gbi güzel bir byana yapilmamasi gereken bielr terbiyesizlik gecmiş olsun insaallah birdaha böyle şeylerle kaŕşilaşmazsinz

nicksiz Çevrimdışı

nicksiz

Normal Üye
24 Haz 2020
38
87
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben en çok ofis ortamını merak ettim🙂 Mesajlara göre müptezel mevcut, yine mesajlara göre birkaç saat önce kefilim denilen kişinin arkasından müptezel diyen personel mevcut😀

Dizi seti gibi

1 Ara 2017
322
214
Cinsiyetiniz nedir?
Özellikle randevu saatimi bekledim insan olmak bu kadar kolay iken becerememek ayrı bir başarı okadar söz varki sen ve senin gibi insanlara söylenicek ama zaten bu tarz davranışı olan bireyin nörolojik sorunları olduğu kanaatindeyim yani ne desekte boş 3 saatimi yedin ohh taksiyle geldim tatmin oldunuzmu mutlu ettimi sizin eğlenceniz benim işim sizin oyun oynadığınız benim mücadelem ben planımı ödememi sizlerin aldıgı randevulara göre ayarlıyorum ne diyeyim ki ayıp ayıp
Ekli dosyayı görüntüle 76724Ekli dosyayı görüntüle 76725Ekli dosyayı görüntüle 76726Ekli dosyayı görüntüle 76727
Konfeti patlatıp ayakta alkislayalim arkadasi

324ewdsfdsf

Geçmiş olsun cnm ben bu kişi ile görüştüm sorunlu biri benım evımden resim çekip başkasına atmıstı geçmiş olsun cnm

Aquila03 Çevrimdışı

Aquila03

Normal Üye
25 Mar 2021
41
105
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Refarans almak çok önemli. Ben forumdan olamayan bir arkadaşıma hiçbir zaman referans veya kefil olmam çok istiyorsa üye olur şansını öyle zorlar.

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
913
718
Cinsiyetiniz nedir?
Çok geçmiş olsun @Kayla Vaktin çalınmış olmuş ama şu var böyle kişilerle görüşmemek daha hayırlı. Sıkma sen güzel canını...🙏

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun. Refarans almak çok önemli. Ben forumdan olamayan bir arkadaşıma hiçbir zaman referans veya kefil olmam çok istiyorsa üye olur şansını öyle zorlar.
Tesekkürler ama beyefendi bana forumdan oldugunu söyledi ya insanın nutku tutulur ya aklıma geldi ama sormayı unuttum sonrada zaten birkac saat kaldı süpheci davranıp yanlış haraket etmek istemedim önyargılı olmak istemedim ama bana kapak oldu olsun yaşandı bitti saygısızca😁😁

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yorum yazıp yazmamak da kararsız kaldığım bir konu aslında ama bende benzer bir tecrübemi paylaşacağım müsaadenizle. Kayla hanımın belirttiği gibi aslında en çok üzülünen şey zaman. Gelecekdeki bir zamanı para ile satın alabiliyoruz fakat boşa geçip giden bir zamanı hiçbir para satın alamıyor maalesef. İstanbul bilindiği üzere bir şehir değil bir ülke. Hatta iki ayrı yakası iki ayrı ülke. Biz erkekler farkı yakalarda yaşayan hanımefendiler den randevu aldığımızda ki bu büyük bir cesaret ister çünkü İstanbul'da bir kıtadan bir kıtaya 2 saatlik görüşme için gitmek bazen 6-7 saate maloluyor ki buda koca bir gün demek. Bende üzerine düşünüp plan yapıp randevu isteyip herşeyi ile onaylanan bir görüşme için yola çıkmadan mesaj yazdım cevap alamadım. Erken bir saatdi belki uyuyordur belkide hazırlanıyorur duş vesaire diye yola çıktım. Köprüyü geçtim nerdeyse 20 dakika mesafe kala mesajım görüldü ama cevap yok. Bakıyorum çevirim içi hanımefendi tekrar birşey yazıyorum yine görüldü yine cevap yok. Sonra şöyle bir cevap - şey ben akşam spordan sonra soğuk birşey içmişim kendimi kötü hissediyorum nasıl yapsak. Zaten bundan sonrası tufan derler ya o hesap. Ve bu hanımefendi maalesef ki forumda. Konunun burada geçmesin nedeni benim neredeyse 1 günüm gitti. Belki çok daha güzel vakit geçirebileceğim bir gün heba oldu. Keşke daha önce haber verilebilseydi. Ben empati yapıyorum @Kayla hanım ve hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Para bir şekilde kazanılır ama lütfen insanların zamanını çalmayın...
Sizede cok gecmiş olsun umarım hepimiz iyi insanlarla karsılasırız kendinize iyi bakın tesekkurler😘

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok geçmiş olsun @Kayla Vaktin çalınmış olmuş ama şu var böyle kişilerle görüşmemek daha hayırlı. Sıkma sen güzel canını...🙏
Yok be kuzu inan sadece sinirlendim gecti gitti işte ortada kişiler ve yasananlar yazılı seyi inkar eden insanlara ne anlatabilirsinki hata bende izin vermeseydim şimdi iyiyim gayet😀😀

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,035
1,149
Geçmiş olsun @Kayla hanım İnşallah bir daha benzer durumlarla karşılaşmazsınız. @Minilissa hanım çok doğru bir nokta atışı yapmış. Görüşme niyeti ciddi olan adam defalarca benzer şeyler yazmaz. Olayın ana hatlarını belirledikten sonra yazma işini sonlandırır ve randevu saatine kadar olayı akışına bırakır. Karşısındaki bayanı boş boş meşgul etmemeye imtina gösterir. Adamın ne kadar boş işler uzmanı olduğu yazdıklarından belli zaten. Her neyse sağlık olsun. Her şey olacağına varır. Tekrar geçmiş olsun...

Harley-Davidson

Normal Üye
13 Ağu 2021
43
24
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pembe veya mavi olmak değil mesele; her iki tarafın da benzer kötü tecrübeleri oldu/oluyor. Mesele kötü insana denk gelme meselesi; ve bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum oluyor iyi niyetli insanlar için.
Yukarıda bir arkadaş çok güzel paylaşmış, ben de İstanbuldayım ve İstanbul’un her iki tarafa da getirdiği zorluklar var zaten. Tüm bu zorlukların üstüne iki taraftan birinin bu ve buna benzer davranışlara maruz kalması çok ama çok can sıkıcı.
İnanın daha önce görüşmüş olsak adresinize yarın bir buket göndermiştim. Beklenmeyen küçük jestlerin verdiği mutluluk, bu tip vakaların en güzel ilacı oluyor.
Geçmiş olsun; geride bırakın, yormayın ve üzmeyin kendinizi.

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
819
932
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsan bi andan sonra anlıyor ki görüşme iptal oldu, gelmeyecek. Bunu bilsen de o haberin gelmesini istiyorsun. Yani en azından benim ekilmelerimde yaşadığım bu. 😁

selamo Çevrimdışı
5 Tem 2012
115
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun

3 Eyl 2017
75
106
Cinsiyetiniz nedir?
Biz Ankara’ya davet etmek için yapmadığımız kalmıyor, adam hazır ayağının dinindeki görüşmeyi ekiyor… Otel konfirmasyonu olmadan ilk görüşmeler her zaman risk. Geçmiş olsun.

ttkita

Normal Üye
28 May 2012
33
17
Cinsiyetiniz nedir?
gerçekten ayıp edilmiş, maalesef bu tür insanlar, hem erkeklerde hemde partnerlerde mevcut,
zamanında berna karlı vardı, şişlide 2 saat beklemiştim, fakat kızın gelmeyeceğini söylemişti, anadolu yakasından karşıya geç, 2 saat bekle, tekrar dön, 4 saat kayıp. bu tür insanları evrene havale ediyorum o ne yapacağını iyi bilir :(

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
784
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Kayla inan çok üzüldüm. Randevuyu patlatan kişiye diyecek söz yok.

Biz de bazen birbirimizi az çok tanıdığımız için görüştüğümüz kişilere bu kişi iyi adamdır diyebiliyoruz ama birinin tavsiyesini burada paylaşmak isterim. Ne siz bizden gelen referans ile birini kabul edin ne biz birbirimize referans verelim. Referanssız burada görüşme yapmak konusunda sıkıntılar yaşamış biri olarak bunu söylüyorum. Referans alip vermek de referanssız güvenip görüşme kabul etmek de bırakalim buradaki hanımlara kalsın. Sorumlulugu cok fazla 🤷🏻‍♂️

Şimdi biraz ortamı yumuşatayim:

@Dilsizseytan sana hiçbir konuda kefil değilim kardeşim 🤣🤣🤣
Bana kefil olurmusun?

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun @Kayla hanım İnşallah bir daha benzer durumlarla karşılaşmazsınız. @Minilissa hanım çok doğru bir nokta atışı yapmış. Görüşme niyeti ciddi olan adam defalarca benzer şeyler yazmaz. Olayın ana hatlarını belirledikten sonra yazma işini sonlandırır ve randevu saatine kadar olayı akışına bırakır. Karşısındaki bayanı boş boş meşgul etmemeye imtina gösterir. Adamın ne kadar boş işler uzmanı olduğu yazdıklarından belli zaten. Her neyse sağlık olsun. Her şey olacağına varır. Tekrar geçmiş olsun...
Tesekkur ediyorum hersey bir tecrübe ben dersim aldım😘

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Pembe veya mavi olmak değil mesele; her iki tarafın da benzer kötü tecrübeleri oldu/oluyor. Mesele kötü insana denk gelme meselesi; ve bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum oluyor iyi niyetli insanlar için.
Yukarıda bir arkadaş çok güzel paylaşmış, ben de İstanbuldayım ve İstanbul’un her iki tarafa da getirdiği zorluklar var zaten. Tüm bu zorlukların üstüne iki taraftan birinin bu ve buna benzer davranışlara maruz kalması çok ama çok can sıkıcı.
İnanın daha önce görüşmüş olsak adresinize yarın bir buket göndermiştim. Beklenmeyen küçük jestlerin verdiği mutluluk, bu tip vakaların en güzel ilacı oluyor.
Geçmiş olsun; geride bırakın, yormayın ve üzmeyin kendinizi.
Ne yazıkki karsıdaki insana güvenip maddi manevi kendimizi hazırlıyoruz ve en önemlisi zamanımızı sonra karsılaştığımız durum bu hepimiz umarım hep iyi insanlarla karsılaşırız😘tesekkur ediyorum

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biz Ankara’ya davet etmek için yapmadığımız kalmıyor, adam hazır ayağının dinindeki görüşmeyi ekiyor… Otel konfirmasyonu olmadan ilk görüşmeler her zaman risk. Geçmiş olsun.
Bu otel görüşmesi değil benim yerime misafir olucaktı otel görüşmesinde oda nosunu alıp arayıp teyt etmeden gitmiyorum

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,689
15,876
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
gerçekten ayıp edilmiş, maalesef bu tür insanlar, hem erkeklerde hemde partnerlerde mevcut,
zamanında berna karlı vardı, şişlide 2 saat beklemiştim, fakat kızın gelmeyeceğini söylemişti, anadolu yakasından karşıya geç, 2 saat bekle, tekrar dön, 4 saat kayıp. bu tür insanları evrene havale ediyorum o ne yapacağını iyi bilir :(
Cok haklısınız ne yazıkki bu tarz insanlar bizlere ders veriyor😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar