Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu tarzını çok mu çok sevdim sanki detaylarda boğulmak gerek
Teşekkürler tatlımBu tarzını çok mu çok sevdim sanki detaylarda boğulmak gerek❤
![]()
Beklerim tatlımŞu iş yoğunluğunu atlatıp bir an önce sizi ziyaret etmem lazım, her fotoğrafta ateşim daha da yükseliyor![]()
[QUOTE="ANKARA RÜYA, zalım bu kadarda güzel olsunmaz ama
Kaşlarin keman kirpiklerin ok dur.
TeşekkürlerKaşlarin keman kirpiklerin ok dur.
Bu nasıl bir güzellik ❤❤❤❤❤
TeşekkürlerMüthişsiniz![]()
TeşekkürlerMuhteşemsinAnkara'da abimiz olsa da gitsek
![]()
Telefon numaranız var mı?Teşekkürler![]()
Profilde var numaram tatlımTelefon numaranız var mı?
Bu arada kuşlu siteyi de aktif kullanmanız heyecanı daha da yükseltiyor, gün içinde tüm hesaplarınıza yeni bisey paylaştınız mı diye bakarken buluyorum kendimiBeklerim tatlım![]()
Beklerim tatlım senin elindeki bir durum ben buralardayımKızın güzel olduğunu bilip bi türlü hem ona hem sana uygun zaman bulup görüşememek.
ne büyük acılar![]()
Bu arada kuşlu siteyi de aktif kullanmanız heyecanı daha da yükseltiyor, gün içinde tüm hesaplarınıza yeni bisey paylaştınız mı diye bakarken buluyorum kendimi![]()
Hem de ne bağımlılık ki sorma, her paylastigin fotoğraf/videoda daha da gelemedigime pişman ediyosun. Yoğunluktan fırsat bulabildiğim ilk an koşucam kollarınaBağımlılık yapılmış gibi bir durum mu yoksa?
![]()
Beklerim tatlımAh şu seans olayı yok mu psikolojimi bozuyor yoksa çoktan görüşmüştük![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!