Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile Tanışma (Efsane)

theprestige

Normal Üye
4 Ocak 2020
10
26
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba, Arzu’yu uzuun zamandır yakından takip ediyordum görüşmek ancak bugüne nasip oldu..

Evinin civarlarında park problemi yok öncelikle, araç ile rahatlıkla gelip yer bulabilirsiniz. istediğim şekilde giyinip karşılaması müthişti. Fiziği ve yüz güzelliği çok iyi bu arada. İkramları da aynı şekilde, içecek, yiyecek güzel ikramlarda bulundu (kurabiye çok güzeldi :D )

Çok donanımlı ve iyi kalpli biri, zaten önceden gelenler imza atarlar bu cümleme. Asla saat takıntısı yok, bolbol sohbet ettik sigara içtik, kahve içtik.

Özel alana girer isek; oralı çok başarılı, 10/10. Önceki açtığım konularda bahsetmiştim, pembişler ile erekte sorunu yaşıyorum (reelde tanıştığım insanlara karşı değil de bu tip aksiyonlarda böyle bir problem yaşıyorum) Doggy si meşhurmuş, ilk defa erekte problemi yaşamadan bir penetrasyon yaşadım. Hatta bitirince de ilkkez bir pembiş ile sorunsuz şekilde geldim dedim çok teşekkür ederim ve tebrik ederim dedim güldül :D Bana ilki yaşattı, doggysi çok iyi ve gerçekten denildiği kadar çok dar.

Ara kısmında öyle bol muhabbet ettik ki, saat vs hiç takılmıyor sağolsun. Ayak fetişi olduğumu söyledim, güzel bir footjob ile sonlandırdık kendisine minnettarım.

Karşılama, kıyafet isteğini gerçekleştirmesi. İkramı, bol ve hoş sohbeti, fantezilere karşılık vermesi, oralı, doggysi vs ve karakter olarak 10/10 biri. Seninle tanıştığım için çok memnun oldum tekrar görüşeceğiz yakın zamanda :)

Gidip görüşünce bu referans altına bana teşekkürünüzü iletirsiniz :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar