- 12 Ara 2018
- 581
- 1,291
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar arkadaşlar
Bu gidişimde dedim bir beylikdüzü yapim ve güzel fizikli olsun ilanlara bakınca gözüme Eylemi çarptı bir gideyim dedim bende iyikine gitmişsim
İletişim
Gayet hızlı dönüş sağlıyor çok kibar ve saygılı biri gün içinde yazdim anlık gelmiştim hemen bana uygun bir saate ayarladı kendini
Marmara AVM nin orda çok merkezi bir yerde ulaşım toplu taşıma ile bile olur
Eylem
Çok neşeli bir kadın içeri girince size çok sıcak davranıyor insan kendini rahat hissediyor yanında sıcak kanlı cana yakın biri
Ben biraz koltukta oyunaşmayi severim oda izin verdi tam bir GFE deneyimi oldu
Fizigide çok iyi kum saati kalça göğüs insan dokunmadan duramıyor
Performans
Çok çok azgın bir kadın sevgili dolu sizi öpüyor okşuyor ilgileniyor baya güzel dokunuyor insan ister istemez etkileniyor
Doggy de manzara iyi
Cowgirlde de öyle
Baya ateşli sevişiyor ben çok çok memnun kaldım size tavsiye ederim
Bu gidişimde dedim bir beylikdüzü yapim ve güzel fizikli olsun ilanlara bakınca gözüme Eylemi çarptı bir gideyim dedim bende iyikine gitmişsim
İletişim
Gayet hızlı dönüş sağlıyor çok kibar ve saygılı biri gün içinde yazdim anlık gelmiştim hemen bana uygun bir saate ayarladı kendini
Marmara AVM nin orda çok merkezi bir yerde ulaşım toplu taşıma ile bile olur
Eylem
Çok neşeli bir kadın içeri girince size çok sıcak davranıyor insan kendini rahat hissediyor yanında sıcak kanlı cana yakın biri
Ben biraz koltukta oyunaşmayi severim oda izin verdi tam bir GFE deneyimi oldu
Fizigide çok iyi kum saati kalça göğüs insan dokunmadan duramıyor
Performans
Çok çok azgın bir kadın sevgili dolu sizi öpüyor okşuyor ilgileniyor baya güzel dokunuyor insan ister istemez etkileniyor
Doggy de manzara iyi
Cowgirlde de öyle
Baya ateşli sevişiyor ben çok çok memnun kaldım size tavsiye ederim