Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram şekeri tadında

• Konbuyu başlatan Bugi
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Bugi Çevrimdışı
26 Ağu 2016
113
108
@elif özbek e bayram ziyareti gerçekleştirdim. Başlarda iletişim kurarken öğrenciysen görüşmek istemem demişti meslek olmayınca bunu yazmak durumunda kalıyorum. Konuşmanın devamında anlaşarak aslında iyi niyetinden öğrenciysen paranı harcamanı istemem demişti. Sonrasında çok rahat anlaşarak buluştuk. Karşılama ikram çok güzel ısrarla ikram teklifleri. Bizim kültürdeki misafiri her türlü iyi ağırlama olayı. İyi niyetini karakterini siz anlayın. Evi ferah malum yer de yaz olmasına rağmen cam açıkken güzel serinletiyor. Asıl olayın anlatılması bana garip geliyor çok değişebilen bir durum kişisine göre ama çok keyifli 2 saat geçirdim. Malum olayın sonunda bir birbirimizle bakıştık. O sıra da “ teşekkür ederim ” demesi bile ayrı bir mutluluk verdi asıl ben teşekkür ederim bana ayırdığın güzel 2 saatte yaşattıkların için.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@elif özbek e bayram ziyareti gerçekleştirdim. Başlarda iletişim kurarken öğrenciysen görüşmek istemem demişti meslek olmayınca bunu yazmak durumunda kalıyorum. Konuşmanın devamında anlaşarak aslında iyi niyetinden öğrenciysen paranı harcamanı istemem demişti. Sonrasında çok rahat anlaşarak buluştuk. Karşılama ikram çok güzel ısrarla ikram teklifleri. Bizim kültürdeki misafiri her türlü iyi ağırlama olayı. İyi niyetini karakterini siz anlayın. Evi ferah malum yer de yaz olmasına rağmen cam açıkken güzel serinletiyor. Asıl olayın anlatılması bana garip geliyor çok değişebilen bir durum kişisine göre ama çok keyifli 2 saat geçirdim. Malum olayın sonunda bir birbirimizle bakıştık. O sıra da “ teşekkür ederim ” demesi bile ayrı bir mutluluk verdi asıl ben teşekkür ederim bana ayırdığın güzel 2 saatte yaşattıkların için.

Güzel paylaşımınız için sizlere çok teşekkür ederiz (eh bir teşekkür de bizden olsun :) ). Her geçen gün Elif hanım hakkında daha güzel bilgiler alıyoruz. Bayramı sevişerek geçiren herkese ayrı bir alkış alalım :D
Sevişmenize, öpüşmenize ve sarılmanıza sağlık...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nerde o eski bayramlar dedirtti şimdi bana bu paylaşım :) Eskiden ben de bayramlarda şeker ve tatlı yemeye giderdim; gençlik güzel şey :) Bu "şeker" paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar