Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir minnak kelebek

HellForce Çevrimdışı
19 Eyl 2018
52
16
Seyahatimize devam ediyoruz :) Bu minnak kelebeği sevdim. Bıcır bıcır fıkır fıkır bahsedilenin fazlası var eksiği yok.

Hoş sohbetin ve misafirperverliğin için teşekkür ederim.

Seninle geçen her an keyifliydi ben beklediğimden fazlasını aldım :)

Kızma bana ve sakince o elindeki beyzbol sopasını bırak hiç eline yakışmıyor.

Referanslar abartılıyormu diye düşünüyordum ama frekansı yakalarsanız fazlasını alırsınız. Frekans ayarlarınız ile biraz oynamanız gerek arkadaşlar.
AylinAylin teşekkür ederim herşey için.
Bu kimdi dersen : Bir Dost :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,088
Seyahatimize devam ediyoruz :) Bu minnak kelebeği sevdim. Bıcır bıcır fıkır fıkır bahsedilenin fazlası var eksiği yok.

Hoş sohbetin ve misafirperverliğin için teşekkür ederim.

Seninle geçen her an keyifliydi ben beklediğimden fazlasını aldım :)

Kızma bana ve sakince o elindeki beyzbol sopasını bırak hiç eline yakışmıyor.

Referanslar abartılıyormu diye düşünüyordum ama frekansı yakalarsanız fazlasını alırsınız. Frekans ayarlarınız ile biraz oynamanız gerek arkadaşlar.
AylinAylin teşekkür ederim herşey için.
Bu kimdi dersen : Bir Dost :)

Bu referans yazısı bir savaş ilanıdır HellForce !!!
Sen misin benimle kimliğini saklayıp görüşen...
Beyzbol sopamın elbet tadına bakacaksın :)
Seni, bahsettiğin kalabalık içinde yatağa sürüyerek götüreceğim (giggle) Donotalone , hani sen kim olduğunu bulacaktın bize :( polente, neredesin yaa, başıma gelenlere bak :( Deadpool, help me! :(
Deprezizzyooona gireceğim bu Hell yüzünden
NOT : KAN DAVALIN, BEYZBOL SOPASIYLA SENİ BEKLEYEN AYLİNAYLİN

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad sen tanışma faslında beni koru yeter :):):):) Beyzbol sopası diyor @AylinAylin

Yaw aylini tanırım ben :D az biraz sakar şirindir :) O beyzbol sopasını aldığında bence onu değil kendisini korumamız lazım :D

Hatta bir keresinde aylin ben bir arkadaş daha sahilde bira fıstık yapıyorduk :D Fıstıkla kendini öldürecekti az kalsın :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088

Bana bakma ben garip bir yuzırım :D nereden bileceğim artık kimin kim olduğunu :)
Deadpool yine de medet ummaya devam işte, çevren geniş, kullanıp bana HellForce beyi getir ama onun, o olduğunu bileyim :) ki beyzbol sopamı kullanabileyim :) adam kimliğini gizleyip sevişmiş benimle ya, oyy başıma gelenlerrr :(

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Deadpool yine de medet ummaya devam işte, çevren geniş, kullanıp bana @HellForce beyi getir ama onun, o olduğunu bileyim :) ki beyzbol sopamı kullanabileyim :) adam kimliğini gizleyip sevişmiş benimle ya, oyy başıma gelenlerrr :(

Gizli sevişmeler iyi oluyor yaw öyle deme :)

Trip atıp benimle görüşmemiş pek çok bayanla aynı şekilde görüşmüşlüğüm var :) Maksat sevişmek :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088

Yaw aylini tanırım ben :D az biraz sakar şirindir :) O beyzbol sopasını aldığında bence onu değil kendisini korumamız lazım :D

Hatta bir keresinde aylin ben bir arkadaş daha sahilde bira fıstık yapıyorduk :D Fıstıkla kendini öldürecekti az kalsın :D
Deadpool , sakar şirinliğim yok olacak HellForce ile, kodum mu oturtacağım (giggle)
Şaka bir yana, onu yatağa sürükleyerek götürmek gibi bir ahdım var :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088

Gizli sevişmeler iyi oluyor yaw öyle deme :)

Trip atıp benimle görüşmemiş pek çok bayanla aynı şekilde görüşmüşlüğüm var :) Maksat sevişmek :D
Deadpool, o beni işletmek için öyle yaptı ama :(
Kandırdı beni, maytap geçti sonra da benimle ;)
Gelirim, giderim; ruhun duymaz dedi :( HellForce, anlatsana olayı, kesin bana hak verecek Dead

Mukavemet

ben dolanıyordum forumda kayboldum buraya geldım

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bence vardık :) hatta ben ekleme yapayım sen şu avatarındaki kıyafetle çık karşıma istersen elektrikli testere ile gel :) beyzbol sopası vız gelir :):):)

aylin sana bunu alıyorum, bir şartla ! hellforce'a elinde bununla kapıyı açacaksın ... bana da tepkisini anlatacaksın :D
testere.jpg o zaman görücess hell mi yaman, elektrikli tırtıklı force mu yaman :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Kaan4911 Çevrimdışı
13 Ara 2016
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
aylin ya bize embesil muamelesi yapma hep, mesajları çifter çifter yolluyosun, bi defadan da annarız bizz :computer-18:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
aylin ya bize embesil muamelesi yapma hep, mesajları çifter çifter yolluyosun, bi defadan da annarız bizz :computer-18:
HiPo, onu ben değil sitenin alt yapısı yapıyor şekerim!!! Sen de hemen beni suçla, konuşma benle, küstüm senle; kalbimi kırdın, pişmiş kelle! (giggle) (not ; benimle, seninle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar