north976
Normal Üye
- 8 Mar 2018
- 16
- 75
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,
Forumda uzun süredir takip ettiğim Cansu Hanım'la nihayet dün akşam görüşebildim
Öncelikle evinin konumu çok güzel.
Park yeri bulmakta sorun yaşamadım.
Evi ise oldukça ferah ve temiz.
Kapıda beni siyah şık bir elbise ile karşıladı. Kendisi tahmin ettiğim gibi uzun boylu ve alımlı bir hanımefendi.
Çok güzel ve lezzetli ikramlar hazırlamıştı. Özellikle tiramisuya bayıldığımı söylemek isterim.
İlk görüşmelerde üzerimde bir gerginlik olur ama Cansu Hanım sıcakkanlılığı ve sohbetiyle o gerginliğimi aldı sağolsun.
Görüşmenin özel kısımlarını anlatmayı ben pek beceremiyorum ama şunu belirtmeliyim ki Cansu Hanım oldukça tutkulu, enerjik ve sizi memnun etmek için çabalayan bir kadın.
Yanından gayet tatmin olmuş, ağzım kulaklarımda vaziyette ayrıldım.
Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ediyorum.
Tekrar görüşmek üzere
Forumda uzun süredir takip ettiğim Cansu Hanım'la nihayet dün akşam görüşebildim
Öncelikle evinin konumu çok güzel.
Park yeri bulmakta sorun yaşamadım.
Evi ise oldukça ferah ve temiz.
Kapıda beni siyah şık bir elbise ile karşıladı. Kendisi tahmin ettiğim gibi uzun boylu ve alımlı bir hanımefendi.
Çok güzel ve lezzetli ikramlar hazırlamıştı. Özellikle tiramisuya bayıldığımı söylemek isterim.

İlk görüşmelerde üzerimde bir gerginlik olur ama Cansu Hanım sıcakkanlılığı ve sohbetiyle o gerginliğimi aldı sağolsun.
Görüşmenin özel kısımlarını anlatmayı ben pek beceremiyorum ama şunu belirtmeliyim ki Cansu Hanım oldukça tutkulu, enerjik ve sizi memnun etmek için çabalayan bir kadın.
Yanından gayet tatmin olmuş, ağzım kulaklarımda vaziyette ayrıldım.

Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ediyorum.
Tekrar görüşmek üzere