Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya ile zaman sorunsalı

31 Ara 2012
32
52
Merhaba Cansu Hn ile Cumartesi günü öğlen saatlerinde 2.nci görüşmemi gerçekleştirdim. İlk görüşmede 2 saatlik görüşmenin yetmemesi nedeni ile bu sefer 3 saatlik bir görüşme planladım. Ama zaman kavramının Cansu Hn’ın yanında nasıl geçtiği anlaşılmadığından bu 3 saatlik görüşmeyi de yaklaşık 30 dak aşmış olduk. Cansu Hn’a anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.

Masaj yaptırmayı seven ve bunu düzenli yaptıran biri olarak masaj hizmetini de merak ediyordum .

Öncelikle yeni evi eski evine yakın bir noktada daha ferah ve kullanışlı bir ev.

Cansu Hn’ın misafirlerini ağırlamasından ve servislerinden bahsetmeye gerek yok sanırım herkes bu konuda hemfikirdir.

Beni asıl şaşırtan nokta masajının son derece başarılı ve özenli olmasıydı. Masaj ortamı da sterildi. Son derece profesyonel bir masaj ile bu işinde hakkını da başarı ile verdiğini belirtmek isterim.

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
249
320
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanım da takip ettiğim, ilgimi çeken hanımlardandı başlığın adını görünce endişelenmiştim de devamını okuyunca rahatladım :D

Ne güzel bir görüşme olmuş, harika 👍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlık ters köşe yapsa da, içerikten anlaşıldığı üzere başarılı bir görüşme olmuş, paylaşım için teşekkürler...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,846
Merhaba Cansu Hn ile Cumartesi günü öğlen saatlerinde 2.nci görüşmemi gerçekleştirdim. İlk görüşmede 2 saatlik görüşmenin yetmemesi nedeni ile bu sefer 3 saatlik bir görüşme planladım. Ama zaman kavramının Cansu Hn’ın yanında nasıl geçtiği anlaşılmadığından bu 3 saatlik görüşmeyi de yaklaşık 30 dak aşmış olduk. Cansu Hn’a anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.

Masaj yaptırmayı seven ve bunu düzenli yaptıran biri olarak masaj hizmetini de merak ediyordum .

Öncelikle yeni evi eski evine yakın bir noktada daha ferah ve kullanışlı bir ev.

Cansu Hn’ın misafirlerini ağırlamasından ve servislerinden bahsetmeye gerek yok sanırım herkes bu konuda hemfikirdir.

Beni asıl şaşırtan nokta masajının son derece başarılı ve özenli olmasıydı. Masaj ortamı da sterildi. Son derece profesyonel bir masaj ile bu işinde hakkını da başarı ile verdiğini belirtmek isterim.
Seni tanımak çok güzel ve iyiki tanımışım😘 zamanla ilgili sorun yaşadık evet ama bence dolu dolu yaşadık o zamani😉 sadece bize yetersiz geldi😜 seviştik, sohbet ettik, masaj yaptık ve ben biraz sevdiğim şeylerle ilgilendim derken zaman uçtu gitti. Keyif aldım, verenizeysem de ne mutlu bana🥰😘

cravitamins

Başlıktaki anlam dikkatimi çekti şaşırmıştım. Cansu ve sorunsal durumlar nasıl olur diye. Yazıyı okuyunca ferahladım. Memnuniyet olmaması ihtimal dışı bir durumdu benim açımdan. Eğlenceli enerjik görüşmeler zamana sığmıyor. Her yönüyle güzel ve özel bir insan. Ayrıca masaj olayını da çok merak ediyorum. Anlaşılan bu konuda da elleri maharetli. Kedi gibi yoğurulmak istiyorum. ;) Paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,846
Başlıktaki anlam dikkatimi çekti şaşırmıştım. Cansu ve sorunsal durumlar nasıl olur diye. Yazıyı okuyunca ferahladım. Memnuniyet olmaması ihtimal dışı bir durumdu benim açımdan. Eğlenceli enerjik görüşmeler zamana sığmıyor. Her yönüyle güzel ve özel bir insan. Ayrıca masaj olayını da çok merak ediyorum. Anlaşılan bu konuda da elleri maharetli. Kedi gibi yoğurulmak istiyorum. ;) Paylaşım için teşekkürler
Bazen hoş geçmeyen görüşmelerde olabiliyor tabiki 😔 saygi çerçevesinde memnun kalmayan arkadaşlarımın da yorumlarını duymak isterim tabiki 😉 ama kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum, gönlü güzel insanlar çıkıyor genelde karşıma 😘😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,846
Bende seni yoğurmak isterim bir gün 😜😈😘

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
91
82
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
zevk veren ve alan kadının hali her şekilde başka, saate takılmamak lazım, iki taraf mutlu ise daha ne olsun

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Başlık ve içerik iki ayrı yöne gitmiş ama belli ki keyifli bir görüşme olmuş. İkinize de teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar