Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
95 95Göğüs herkeste var, bu düpedüz meme benceMaşallah
![]()
Azıcık ucundan isterim @STAREYLÜL çok tatlısın ki sen ⚘Sezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Bazı memeler çok memelerSezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Isırmak serbest miSezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Yetmez kiUcundan azicik![]()
❤❤Azıcık ucundan isterim @STAREYLÜL çok tatlısın ki sen ⚘![]()
Feda olsun sana eylülIsirani ısırırım![]()
Hem de orijinalSezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Aynen sen iyi biliyorsunHem de orijinal
Beyaz tenli olunca öylememe ucunun renk tonu mukemmel
Thanks honeybeautifull,looking forward to kiss them both![]()
Şöyle resmi 1/1 ölçekledim avuçlayabilirim gibi duruyor.Sezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Mesela?Sevgili star pes etmeyin... Daha ele avuca alınacak çok şey var.))))))))))
Güzel lafBir çift yanak mıdır kadını güzel yapan?
Yoksa bir çift meme midir gözleri ona kaydıran ?![]()
Bilmez miyim. Zamanında onları görmek ve öpmek için odemesini yapmama rağmen otel degistirmisligim bile vardır.Aynen sen iyi biliyorsun![]()
Ha ha doğruBilmez miyim. Zamanında onları görmek ve öpmek için odemesini yapmama rağmen otel degistirmisligim bile vardır.![]()
Başka ne yapılırŞöyle resmi 1/1 ölçekledim avuçlayabilirim gibi duruyor.
Ama sadece avuçlamakla kalmak istemem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Ufkum geniştir. Şimdi burdan deşifre olmayalım avuçladığımda anlatırımBaşka ne yapılır![]()
KesinlikleEylül göğüslerindeki o damarlar çok güzel gözüküyor. Beyaz tenli bayanlara çok yakışıyor.
Mesela hangi organYani şimdi tabi balta sanmayalım am'a bizde de ele avuca sığmayacak bir takım organ var...)))))))))))))
Bu memeyle erkek milletine yaptıramayacağin bir şey yok.
Olur olur oda olurBi randevu alabilsem avuclayacam ama bi turlu denk gelmiyo hay ben sansimi ****
❤❤Ah o göğüsler...
Tövbe ya3 harfli bil bakalım.))))))
Cevap nedir 3 harfli3 harfli bil bakalım.))))))
Yalannnnnn....Bir tane öpebilir miyimsöz başka bişey yapmıcam
![]()
Isim istiyorumSevgili star 3 harfli ama ayrı ayrı da yorumlanabilir... Fakat 2 yorumun da sonu k harfi ile biter... Hatta birde 6 harflisi vardır. Onun da sonu k harfi ile biter. Çok mübarek bir organ))))))))))))) Mesela gönül rahatlığı ile hemen basit usul de organ nakli de yapabilirim size.
)))))))))))))
EeeeEeeeStarın s si))))))) sevimli nin i siii
))))))
Sevgili star sanırım kaşınıyosuz... Hayır beni de kaşıtcaksınız)))))
Ne içinAma ben söz vermiyorum...![]()
Meme candırBen memeye inanıyorum. Benim kutsalim meme
Meme tutmak strese iyi geliyormuş diyorlar, doğru mu acaba![]()
Anadoludan avrupaya göçüp gidicem sonundaa orda tepeler daha iyiymiş![]()
Koy başını uyu ne güzlSezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
UyumalikKoy başını uyu ne güzltam emmelik ay pardon uyumalık
![]()
HahahahahUyutursun ya sende![]()
Maşallah çok tatlısın öpmek ısırmak geçiyor aklımdanSezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Sezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Limon abi fena kıskanc@STAREYLÜL fotografi çekerkebln limon abiden izin aldin mi, sonra seni bizlerden kiskaniyo pençe yiyoruz![]()
Orjinal@STAREYLÜL herşeyi ile orjinal sanırım![]()
Test edildi onaylandıOrjinal
yes they are great and if tested by Beymen2000, than better
Eylül hanım tutmanız ayrı bir çekicilik katmış tamdaSezen aksun'un da dediği gibi ele avuca sığmaz deli gönlüm de göğüsüm de ... deli belki çılgın hatta uçuk olduğum bilinir...Ekli dosyayı görüntüle 49369
Kesinlikleavuç dolusu mutluluk![]()
Bence debırak sığmasınlar özgür kalsınlar ne güzel
Bence deyakından incelemem lazım stareylül hanım cım
HahahahVicdanın taşmış resmen dışarı maşallah![]()
HahahahaGerçekten kalp krizi sebebi olacak ama? Bari dil hapımı hazırla?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!