Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek gerçekten inanılmaz

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
103
265
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar bugün nihayet en sonunda Elif ile tanışabildim. Kendisini hem yorumlardan hem de fotoğraflarından dolayı birçok kişi gibi aşırı merak ediyordum. Geçen gün kendisi ile iletişime geçme şansını elde ettim ve bugün o tadına doyamadığım harika görüşmeyi gerçekleştirdim. Kendisi sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor( benim için özel manikür yaptırmasını asla unutmamam❤️) kendisinin çok referansa ihtiyacı olmasa da buraya bunları yazmasam haksızlık olurdu. Gerek fizik gerek yüz güzelliği ve her anlamda misafirperverliği 10 üzerinden 10 hatta yıldızlı 10. Doğru frekansı yakalayıp olması gerektiği gibi davranılırsa kesinlik görülmesi ve saatlerca sevişilmesi gereken birisi. Herkese şiddetle tavsiye ediyor ve bir sonraki görüşmeyi şimdiden merakla bekliyorum. Her şey için teşekkürler elifcim❤️❤️

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
sonunda :)

ne zamandır kesiyorum sizi kenardan kenardan. Elif Hanım için üyelik yükseltme çabaları, referansları takip. Tam stalker çıktın hocam.Resmen dersine çalışa çalışa yazdın şu referansı. Valla forumun isim hakkını verdin. Emek, çaba, sonuç.. hepsi burada.

Elif Hanım' a da teşekkürler, ama arka mutfakta dönen çabanızı görse valla daha bir takdir ederdi sizi :)

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar bugün nihayet en sonunda Elif ile tanışabildim. Kendisini hem yorumlardan hem de fotoğraflarından dolayı birçok kişi gibi aşırı merak ediyordum. Geçen gün kendisi ile iletişime geçme şansını elde ettim ve bugün o tadına doyamadığım harika görüşmeyi gerçekleştirdim. Kendisi sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor( benim için özel manikür yaptırmasını asla unutmamam❤) kendisinin çok referansa ihtiyacı olmasa da buraya bunları yazmasam haksızlık olurdu. Gerek fizik gerek yüz güzelliği ve her anlamda misafirperverliği 10 üzerinden 10 hatta yıldızlı 10. Doğru frekansı yakalayıp olması gerektiği gibi davranılırsa kesinlik görülmesi ve saatlerca sevişilmesi gereken birisi. Herkese şiddetle tavsiye ediyor ve bir sonraki görüşmeyi şimdiden merakla bekliyorum. Her şey için teşekkürler elifcim❤❤
Elif’ten nasibini alanlara katıldın demekki👏👏👏Elif’i yaşamak gerek.I doyumsuz tadı😋

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
103
265
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

ne zamandır kesiyorum sizi kenardan kenardan. Elif Hanım için üyelik yükseltme çabaları, referansları takip. Tam stalker çıktın hocam.Resmen dersine çalışa çalışa yazdın şu referansı. Valla forumun isim hakkını verdin. Emek, çaba, sonuç.. hepsi burada.

Elif Hanım' a da teşekkürler, ama arka mutfakta dönen çabanızı görse valla daha bir takdir ederdi sizi :)
Aynen öyle üstad valla çok uğraştım, çabaladım ama hepsine değdi yalanım yok😀 miras değil alın teri oldu bu mevzu bizim için😆 Elif’e de hepsini anlattım, sağolsun o da hem güldü hem de çabamı misafirperverliği ile takdir etti❤️

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Arkadaşlar bugün nihayet en sonunda Elif ile tanışabildim. Kendisini hem yorumlardan hem de fotoğraflarından dolayı birçok kişi gibi aşırı merak ediyordum. Geçen gün kendisi ile iletişime geçme şansını elde ettim ve bugün o tadına doyamadığım harika görüşmeyi gerçekleştirdim. Kendisi sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor( benim için özel manikür yaptırmasını asla unutmamam❤) kendisinin çok referansa ihtiyacı olmasa da buraya bunları yazmasam haksızlık olurdu. Gerek fizik gerek yüz güzelliği ve her anlamda misafirperverliği 10 üzerinden 10 hatta yıldızlı 10. Doğru frekansı yakalayıp olması gerektiği gibi davranılırsa kesinlik görülmesi ve saatlerca sevişilmesi gereken birisi. Herkese şiddetle tavsiye ediyor ve bir sonraki görüşmeyi şimdiden merakla bekliyorum. Her şey için teşekkürler elifcim❤❤

Yıldızlı 10 icin tesekkur ederim. 😊

IMG-20200721-WA0049.jpg

Thehawk1903

Normal Üye
1 Ara 2018
8
4
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanım merhaba size ulaşabilmem için yardiminiza ihtiyacım var

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanım merhaba size ulaşabilmem için yardiminiza ihtiyacım var

Beşiktaşlı kardeşim, ben de Beşiktaş' lıyım bu arada ;) Bir başka sever semtin çocukları diyorum ;)

bak bu başlığı açan arkadaş, aynen senin gibiydi. 1-2 sefer alamadı. daha sonra kendi takibe başladı.Elif Hanım' ın eski mesajlarını takip ede ede buldu kendisini. Sonra da jack pot' u yaptı :)

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
103
265
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beşiktaşlı kardeşim, ben de Beşiktaş' lıyım bu arada ;) Bir başka sever semtin çocukları diyorum ;)

bak bu başlığı açan arkadaş, aynen senin gibiydi. 1-2 sefer alamadı. daha sonra kendi takibe başladı.Elif Hanım' ın eski mesajlarını takip ede ede buldu kendisini. Sonra da jack pot' u yaptı :)
Yani woody hocam diyor ki” arayan mevlasını da bulur, ..... da “😀 bol şanslar üstad

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,301
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
klavyenize sağlık :)
mutlu sevişmeler :)

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618

Gerçekten çok ugraşmış. Çok mutlu oldum.

20191016_172840.jpg

Serdar Akar Çevrimdışı
1 Ağu 2020
37
24
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
109
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müthiş bir güzellik. Sabah sabah süper paylaşım.

HomeLess Çevrimdışı
10 Tem 2020
208
456
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek o tavan arasının dili olsa da konuşsa. şu son fotodaki kıyafet sana çok yakışıyor ama o bakışlar varya o bakışlar insanın ruhuna işliyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar