Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek Güzelliği

keyr00t Çevrimdışı

keyr00t

Normal Üye
24 Şub 2018
47
47
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,
Elif hanımla 2 saat geçirme şansına erişenlerdenim :) kendisi şişlinin kolay ulaşılabilir bir bölgesinde oturuyor. araçla gidecekler için isparklara park etme imkanı var. Evine giriş çıkış sorunsuz. Ev ortamı rahat ve güzel. Gelelim Elif hanıma, kendisi forumda "Elif Özbek Güzelliği" standartını oluşturan nadide güzellerimizden. 2 saatlik görüşmemizden oldukça keyif aldım. Fit vucutlu güzel yüzlü tam bir GFE deneyimi için 1 numara. Özetle: kız güzel, ortam güzel, seks ayrı bir güzel :)
Teşekkür ederim Elif Hanım, forumda uzuuuun süreler birlikte olmak dileğiyle,

Gangsta's Paradise Çevrimdışı
20 Tem 2020
16
5
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisine birde ulaşabilsek kuşlu siteden yazıyorum sürekli eğer bu mesajı okursa bana ulaşsın lütfen:)

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Merhaba,
Elif hanımla 2 saat geçirme şansına erişenlerdenim :) kendisi şişlinin kolay ulaşılabilir bir bölgesinde oturuyor. araçla gidecekler için isparklara park etme imkanı var. Evine giriş çıkış sorunsuz. Ev ortamı rahat ve güzel. Gelelim Elif hanıma, kendisi forumda "Elif Özbek Güzelliği" standartını oluşturan nadide güzellerimizden. 2 saatlik görüşmemizden oldukça keyif aldım. Fit vucutlu güzel yüzlü tam bir GFE deneyimi için 1 numara. Özetle: kız güzel, ortam güzel, seks ayrı bir güzel :)
Teşekkür ederim Elif Hanım, forumda uzuuuun süreler birlikte olmak dileğiyle,

Sevgili keyroot sana bu yazin icin tesekkur etmistim. Ama yanlislikla silmisim. Yeniden cok cok tesekkur ederim. '2 gün önce tatilde cektigim fotomu paylasmak istiyorum.

:)20200826_195647.jpg

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım emeğinize sağlık

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
770
1,014
Elif'in fotoğraflı cevapları çok hoş değil mi ya.
Çok hoşuma gidiyor. 🥰🥰

Whatsapp Çevrimdışı
27 Haz 2019
69
105
Cinsiyetiniz nedir?
Sizi tebrik ederim. Elif Hanım'ın fotoğraflı cevapları ayrı bir güzel. Elif Hanim'a da mail attım pusuda cevabını bekliyorum. Hayırlısı bakalım.

20 Tem 2019
171
91
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
elif çok güzel bir kız yahu, istanbul bisiklet turu falan yok mu? eskiyi yad ederdik.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eger elif hanim hep fotografli cevap verecekse ben sürekli sadece ona yorum yaparim:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar