- 15 Tem 2015
- 282
- 532
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba FZ Ailesi. Bugün iş çıkışı anlık bir görüşme gerçekleştirdik. İletişim gayet hızlı ve net.
Bilindik bir mahalle, avm ye yakın, metrobüs 5 dk. Gerçi benim için metrobüs gerek yok, evime yürüme mesafesi..
Ev
Giriş çıkış rahat. Ev temiz ve ferah..
Eylem
Eylem hanım, fotoğraflar dan daha iyi. Boylarımız eşit olunca öpüşmesi daha iyi oluyor.
Sıcakkanlı, sohbet ederken insan keyif alıyor sanki ilk bulusmamız değilmiş gibi sohbet ediyor.. Milf ve fit vücutların hastasıyız.. 

Performans
Eve girdiğim de güzel karşılandım, ikram vs yapıldıktan sonra malum dışarıdan geldiğimiz için duş aldım. İlk seans kısa sürdü, azgınlığına dayanamadım. İkramlar yapıldı, sohbetler edildikten sonra eylemin hadi sevişelim demesiyle kucağıma atlamasıyla koltukta başlayan sıcak sevişme ve oral sexten sonra yatağa a geçtik, yatakta uzun öpüşmeden sonra, sırt üstü yatırıp birleştik 5 dkya yakın o pozisyon da devam ettik, doggy de manzara muhteşemdi, ayna karşısında adeta çılgına döndük aynaları nedense çok seviyorum
ayna karşısında göz göze geldiğimizde ve onun azgınlığı gördükçe daha çok hızlanmaya başladım, hızlandıkça inleme seslerini duyunca daha çok daha çok
ve muhteşem final.. Final yaptıktan sonra yatakta 5 dakika kalakaldım, nefes almakta zorlanıyordum
duşlar alındıktan sonra sex sonrası karşılıklı sigara ve kısa bir sohbetten sonra yanında ayrıldım. Muhteşem bir 2 saat yaşadım. Tekrardan görüşmek üzere 
Bilindik bir mahalle, avm ye yakın, metrobüs 5 dk. Gerçi benim için metrobüs gerek yok, evime yürüme mesafesi..

Ev
Giriş çıkış rahat. Ev temiz ve ferah..
Eylem
Eylem hanım, fotoğraflar dan daha iyi. Boylarımız eşit olunca öpüşmesi daha iyi oluyor.

Performans
Eve girdiğim de güzel karşılandım, ikram vs yapıldıktan sonra malum dışarıdan geldiğimiz için duş aldım. İlk seans kısa sürdü, azgınlığına dayanamadım. İkramlar yapıldı, sohbetler edildikten sonra eylemin hadi sevişelim demesiyle kucağıma atlamasıyla koltukta başlayan sıcak sevişme ve oral sexten sonra yatağa a geçtik, yatakta uzun öpüşmeden sonra, sırt üstü yatırıp birleştik 5 dkya yakın o pozisyon da devam ettik, doggy de manzara muhteşemdi, ayna karşısında adeta çılgına döndük aynaları nedense çok seviyorum