- 27 Mar 2018
- 138
- 297
Merhaba dostlar 
Masaj sever biri olarak Frida Hanımla ilk defa buluştum. Forumun bana kattığı güzel insanlar listeme, yeni biri daha eklenmiş oldu. Ulaşım çok kolay merkezi bir yerde. Toplu taşımayla gelecekler için 5-6 dk yürüme mesafe var. Masaj öncesi güzel ikramlarla beraber sohbet ettikten sonra masaja geçtik. Masaj ve ilişkiden çok zevk aldım, özellikle o göğüsler harikaydı
Yumuşak ellerinin vücudunuzda gezmesi hem rahalatıyor hem tahrik ediyor. Fridayla öpüşmek sadece fiziksel birşey değildi, aynı zamanda içindeki derin arzuyu size aktarıyor. Dudaklarından akan her öpücük, o arzunun bir parçası ve bana bu dünyadaki en özel hissiyatları yaşattırdı. Birlikte zaman geçirdiğimizde, herkesin kendini rahat hissettiği ve açıkça duygularını ifade edebildiği bir ortam oluştu. Fridayla konuştuğunuzda ona kendinizi açıp, kırılganlığınızı paylaşıyorsunuz ve o zaman aranızda gerçek bir bağ oluşuyor. Kendine özgü bir çekicilikle, zarafetiyle ve zekasıyla beni büyüledi. Kendisine çok teşekkür ederim
Tekrar tekrar görüşmek dileğiyle.

Masaj sever biri olarak Frida Hanımla ilk defa buluştum. Forumun bana kattığı güzel insanlar listeme, yeni biri daha eklenmiş oldu. Ulaşım çok kolay merkezi bir yerde. Toplu taşımayla gelecekler için 5-6 dk yürüme mesafe var. Masaj öncesi güzel ikramlarla beraber sohbet ettikten sonra masaja geçtik. Masaj ve ilişkiden çok zevk aldım, özellikle o göğüsler harikaydı