Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida Hanım ile nirvanaya ulaşmak

safkan126

Normal Üye
9 Ara 2016
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Frida hanımı yaklaşık 3 hafta önce ziyaret ettim, hayat yoğunluğundan bir türlü yazmaya fırsat bulamadım malesef :( evi gerçekten merkezi bir yerde, kapıyı açtığında büyüleyici bir kadın ile birlikte olacağımı anladım,kendisi tam anlamıyla aşk tanrıçası.Vücut hatları harika ... Kendisi içeri davet etti,bir süre sohbetten sonra odaya geçtik, ben birazcık sert olsamda güzel bir uyum yakaladığımıza inanıyorum. Sonrasında duşta beni güzelce yıkayıp içeri geçip bir süre daha sohbet ettik ... Kısaca kendisi harika bir hanımefendi, kendisini mümkün olan en kısa zamanda tekrar ziyaret etmek istiyorum ;)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Frida hanımı yaklaşık 3 hafta önce ziyaret ettim, hayat yoğunluğundan bir türlü yazmaya fırsat bulamadım malesef :( evi gerçekten merkezi bir yerde, kapıyı açtığında büyüleyici bir kadın ile birlikte olacağımı anladım,kendisi tam anlamıyla aşk tanrıçası.Vücut hatları harika ... Kendisi içeri davet etti,bir süre sohbetten sonra odaya geçtik, ben birazcık sert olsamda güzel bir uyum yakaladığımıza inanıyorum. Sonrasında duşta beni güzelce yıkayıp içeri geçip bir süre daha sohbet ettik ... Kısaca kendisi harika bir hanımefendi, kendisini mümkün olan en kısa zamanda tekrar ziyaret etmek istiyorum ;)
Safkan fairson sanmıştım ilk sonra öğrendim işin aslını:) Teşekkür ederim yakışıklı her ne kadar sertlikten hoşlanmasam da değişik bi deneyim oldu benim için de😘 Tekrar takrar görüşmek dileğiyle kendine çok iyi bak ve beni gelişmelerden haberdar edersen de sevinirim🤗😘

safkan126

Normal Üye
9 Ara 2016
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Her detayınızı özledim, çok güzeldi gerçekten ❤️ fairson kadar olmasa da umarım ismimin hakkını verebilmişimdir ❤️ öpüyorum sizi ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar