Burki59
Normal Üye
- 18 Eki 2021
- 26
- 151
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
O bir şahika, o bir kızıl bomba, o bir @Cansu kaya 
Bugün gayriresmi temaslarda bulunmak kendisine 2. ziyaretimi gerçekleştirdim.
Cansu herzamanki şıklığı ile beni kapıda karşıladı. İkramları ve sohbeti ile yine mest oldum
Evi öğrenmiş olmanın rahatlığı ile elimi yüzümü yıkadım soyundum dökündüm 
Çok uzatmayayım 2 haftadır görememiş olmanın özlemiyle salonda daha 10. dakikada ilk öpücüğü bekletmeden kondurdum. Buradan @GECE’ye selam olsun kendisi ile görüşmelerimiz hücum futbolu tadında olduğu için fabrika ayarlarımı oda bozmuş olabilir eskiden böyle değildim
neyse konuya döneyim ifademi almak için teklif etmesini beklemeden atağı yine ben yaptım tanık korumadan faydalanmak istediğimi hemen ifade odasına geçebileceğimizi ilettim sağolsun az şaşırdı ama kırmadı 
İfade odasından salona dönüşümüz tam 1 saat sürdü
Bir konuya emin oldum Cansu‘nun nasıl bir kadın olduğunu bence ilk görüşmede anlayamıyorsunuz bugün 2. görüşmede beni iyi çözdüğünü farkettim çok memnun kaldım uyumumuz süperdi 
Beni güzel ve nazik ağırlaması, kendi evimdeymiş gibi hissettirmesi sebebiyle kendisine buradan tekrar teşekkür ederim bitanesin sen gülüşü güzel kadın . .

Cansu herzamanki şıklığı ile beni kapıda karşıladı. İkramları ve sohbeti ile yine mest oldum

Çok uzatmayayım 2 haftadır görememiş olmanın özlemiyle salonda daha 10. dakikada ilk öpücüğü bekletmeden kondurdum. Buradan @GECE’ye selam olsun kendisi ile görüşmelerimiz hücum futbolu tadında olduğu için fabrika ayarlarımı oda bozmuş olabilir eskiden böyle değildim

İfade odasından salona dönüşümüz tam 1 saat sürdü

Beni güzel ve nazik ağırlaması, kendi evimdeymiş gibi hissettirmesi sebebiyle kendisine buradan tekrar teşekkür ederim bitanesin sen gülüşü güzel kadın . .