Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Görüşme

Hakankan3434 Çevrimdışı
10 May 2020
1
0
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sizinle mutlaka görüşmek istiyorum ilk fırsatta sizinle görüşeceğim

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,814
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu konu bana birini hatırlattı ama neyse :D @Moria @IAMX :) Hatırlattığı kişiyide etiketliyimde kimse zan altında kalmasın @bolubeyi1 açardı böyle konular :D:D
yok bolubeyi degil arkadas benimle ve gamze ile sali gunu ayni saatte plan yapmis forum nick name den hatirladim gamzeyle muhabbet ediyordum az once onumuzdeki hafta icin simdi burdan baskalarina yaziyo gereksiz muhabbetler e girmeyi cok seviyo insanlar 👏👏

Harrison Çevrimdışı
8 Mar 2020
178
233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yok bolubeyi degil arkadas benimle ve gamze ile sali gunu ayni saatte plan yapmis forum nick name den hatirladim gamzeyle muhabbet ediyordum az once onumuzdeki hafta icin simdi burdan baskalarina yaziyo gereksiz muhabbetler e girmeyi cok seviyo insanlar 👏👏
Ebru katılım tarihi saati çok yeni ne ara senle gamze randevu benmi yanlış anladım 🤔

324ewdsfdsf

Arkadaş yeni acmış bu nicki ama bende eski nicki ile kayıtlı idi salı günu akşam 8 e randevu alıyir kesin diyor benimle randevulaşırken bi başka bayan arkadaşımızdan da randevu alıyor burdaki amacın ne arkadasım sensin 2 bayanı aynı gun aynı saate kendine baglıyorsun butun günümüzü mafedeceksin şimdide biz yetmiyormuş gibi başka bayan ariyorsun bu nasıl terbiyesizliktir @Hakankan3434

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
19
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizinle mutlaka görüşmek istiyorum ilk fırsatta sizinle görüşeceğim
Yavaş, yavaş şampiyon 😉heyecan bünyede kalp çarpıntısı yapar animallah kalbine inme gelir yazıktır sana🤣 görüşürsün ,yanlız bura randevu alma bölümü değil Wptan yaz konuş 😉 tüm foruma yeni giren üye olan arkadaşlarıma naçizane tavsiyem okuyun arkadaşlar lütfen forum kurallarını , kaideleri , üslubu kavrayın foruma girer girmez bi yarım saat bilemedin bir saat ayırıp forumu keşfedin kim neyi nasıl yapmış ortam nasıl forumda hareket tarzı nedir ,hangi konuyu nereye açarım, hangi msj nereye yazılır v.s. İnanın daha fazla zevk alacaksınız forumu keşfettikçe daha fazla adapte olup daha iyi ve de verimli kullanacaksınız 😉

Mark Antony Çevrimdışı
10 May 2014
3
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yavaş, yavaş şampiyon 😉heyecan bünyede kalp çarpıntısı yapar animallah kalbine inme gelir yazıktır sana🤣 görüşürsün ,yanlız bura randevu alma bölümü değil Wptan yaz konuş 😉 tüm foruma yeni giren üye olan arkadaşlarıma naçizane tavsiyem okuyun arkadaşlar lütfen forum kurallarını , kaideleri , üslubu kavrayın foruma girer girmez bi yarım saat bilemedin bir saat ayırıp forumu keşfedin kim neyi nasıl yapmış ortam nasıl forumda hareket tarzı nedir ,hangi konuyu nereye açarım, hangi msj nereye yazılır v.s. İnanın daha fazla zevk alacaksınız forumu keşfettikçe daha fazla adapte olup daha iyi ve de verimli kullanacaksınız 😉

Bunun derdi forumda iyi vakit geçirip, görüşme yapmak degil. Ortalığı karıştırmak gibi geldi bana.

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,814
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
sevmedigim gereksiz davranis bozuklugu engelli arkadas bende an itibariyle 😀

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200510-122734_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200510-122734_WhatsApp.jpg
    475.7 KB · Görüntüleme: 10
selamo Çevrimdışı
5 Tem 2012
115
70
Cinsiyetiniz nedir?
:)

ByzGrgdn34 Çevrimdışı

ByzGrgdn34

Son Gergedan 🦏 Beyazından 😉
17 Eyl 2019
23
109
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar