- 23 Haz 2019
- 3,467
- 8,878
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ah, şu üçüncü forograftaki pozisyonda, fileyi gergin pozisyondan kaldırıp, ince kumaş parçasını kenara sıyırıp aklımdan geçenleri yazsam, ban yermiyim acaba?
Günaydın sultanım yine aklımı karıştırdın zalim
Mantıklıİnsanın anlık randevu oluşturup hemen orda olup yaramazlık yapası geliyor
Ben tsk ederimGünaydınlar ☺ Birbirinden güzel kareler için teşekkürler![]()
Tşk ederimtablo gibi hatun...![]()
![]()
insanın sanat eleştirmeni olup, saatlerce karşısına geçip kusur bulmaya çalışması geliyor...
(❤günaydınlar❤)
Tsk ederim, simartiyorsun beniYemin ediyorum masadan Cansu'nun yanına ışınlanasım var.
Bu dallama isviçreli bilim adamları ne bok yemeye hala ışınlanmayı bulamadılar. Hala diş fırçaları ile uğraşıp duruyorlar. Cansu böyle devam ederse ben bulacağım![]()
Duruş önemliŞu birinci fotoğraftaki duruşu yapamayanlar var bu alemde![]()
Inşallah, beklerim tabikiİşyerim avrupa ev anadolu yakasında her ikisi içimde şerifaliye en kısa nasıl giderim diye yol haritası oluşturdum henüz görüşmek kısmet olmadı ama kısmetse şubat ayında işlerim rahatlıyacak ozaman referansta yazmak nasip olacak
Tşk ederimAh, şu üçüncü forograftaki pozisyonda, fileyi gergin pozisyondan kaldırıp, ince kumaş parçasını kenara sıyırıp aklımdan geçenleri yazsam, ban yermiyim acaba?![]()
Tşk ederimVay vay vayyy gözümüz gönlümüz açıldı
Maşallah diyelim..![]()
Tşk lerTablo gibi mubarek![]()
Verimiyim miAma böyle pozlar verip neden bizi burada perişan ediyorsunuz![]()
Karışsın senin aklınGünaydın sultanım yine aklımı karıştırdın zalim❤
Tşk ederim. Görüşmek üzereSen her zamânki gibi harika görünüyorsun @Cansu kaya hanim görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın sağlıklı günler dilerim sevişmek üzere![]()
Tşk ederim. Bunu senden duymak ayrıca guzelÇok sexy olmuşsun![]()
İzin vermiyorsun kiTşk ederim. Bunu senden duymak ayrıca guzelbana mı yürüyorsun kuzum
![]()
Yahu bi dur önce biz hallenek . Sen az bi sıraya girİzin vermiyorsun kiyanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor
Uzaktan iç geçiriyorum artık napalim
![]()
Ben seni elleşmeden seviyorum tatlımİzin vermiyorsun kiyanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor
![]()
İzin vermiyorsun kiyanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor
![]()
Ahaha benim.hic şansım yok zatenYahu bi dur önce biz hallenek . Sen az bi sıraya gir
Bizden Duo çıkmaz malesefOldu mu şimdi, bütün duo hayallerimiz yıkılıverdi şimdi![]()
Bizden Duo çıkmaz malesef![]()
İlaç gibisin be
Gece gece canı çeker be insanın yeni gördüm ben rüya yatayım bari
Bir türlü tuttıramadık doğru zamanlamayı... Bu fotoğrafları gördükçe insanın içi cız ediyor..
KesinlikleHayatta bir duruşu olmalı insanın![]()
Elime hanım eli değmedi vallaOldu mu şimdi, bütün duo hayallerimiz yıkılıverdi şimdi![]()
Tşk ederimaşısır derecede güzellik içerir cansu hanım cım
Sana herşeyimi veririm ama o iş zorAhaha benim.hic şansım yok zatenSiz yürüyün
![]()
Tşk ederimHer zamanki gibi çok güzelsin![]()
Tşk lerResmen parlıyor ♥![]()
Az kaldı az bitecek inşallahİlaç gibisin be
Şu yasaklar bitmediki arkadaş nası yapacaz biz bu işi![]()
Tşk ederimÇok seksi![]()
Elime hanım eli değmedi vallaama bir gün bir misafirim ısrar ısrar illa duo, dedim bak benim duo anlayisim iki bayan seninle ilgileniriz, tamam dedi sorun degil. Dedim tamam kimi davet edelim, sevgili @Sunam Karaca yi davet etmeye karar verdik. Sağolsun kırmadı beni ve misafirim oldu. Neyse odaya geçtik sevisiyoruz, aman sunam attı elini benim memislere
dedim cansu çıkıyorsun aradan, eline ufak bir şaplak sonrası gülme krizleri derken guzel bir paylaşım olmuştu
o günü unutamıyorum sunam beni elledi diye sanırım
![]()
Yani rüyalarda buluşuruz ozamanGece gece canı çeker be insanın yeni gördüm ben rüya yatayım bari![]()
Valla aynen öyle oldu, yakın da inşallahBir türlü tuttıramadık doğru zamanlamayı... Bu fotoğrafları gördükçe insanın içi cız ediyor..
İnşallahAz kaldı az bitecek inşallah![]()
Bende o işAynen bu duruş çok önemli![]()
Ondan suphemiz yok
Kiprastirmayin beni
Sen degme ben degerimElime hanım eli değmedi vallaama bir gün bir misafirim ısrar ısrar illa duo, dedim bak benim duo anlayisim iki bayan seninle ilgileniriz, tamam dedi sorun degil. Dedim tamam kimi davet edelim, sevgili @Sunam Karaca yi davet etmeye karar verdik. Sağolsun kırmadı beni ve misafirim oldu. Neyse odaya geçtik sevisiyoruz, aman sunam attı elini benim memislere
dedim cansu çıkıyorsun aradan, eline ufak bir şaplak sonrası gülme krizleri derken guzel bir paylaşım olmuştu
o günü unutamıyorum sunam beni elledi diye sanırım
![]()
Daha ancak kahveye davet ederimSen degme ben degerimdayanmıyorum kadına dokunmak bi başka.. izin de almam
beni çagardıysanız olacaklara katlanın yada zevk almaya bakin
![]()
TeşekkürlerDaha ancak kahveye davet ederim![]()
Beklerim herzamanTeşekkürlergelirim tabi
![]()
Beklerim herzaman![]()
İstanbul'a geldiğimde maalesef müsait değildiniz. Tekrar firsat bulup gelirsem, görüşeceğim ilk kadın sizsiniz zaten.Tşk ederimyazmakla olmaz uygulamak lazım
![]()
Tşk ler. Inşallahİstanbul'a geldiğimde maalesef müsait değildiniz. Tekrar firsat bulup gelirsem, görüşeceğim ilk kadın sizsiniz zaten.
Hiç de sevmem o sözüEskiden bu duruşlar için söylenecek çok manalı sözler vardıŞimdi sadece susuyorum
![]()
InşallahHarika fotoğraflar; yasakların bitmesini dört gözle bekletiyor.
Tşk ederimForum yıkılıyor Cansu Hanım. Pozunuza sağlık tüm Zamparalar hayal aleminde, trafik sizin oralarda sıkıştı. Herkes bir arkaya geçip 2 puan alayım diye iç geçiriyor.![]()
Tşk ederim. Bende seni iyiki tanımışım, beklerim herzamanCansu hn çok naif bir insan iyi ki tanıdım çok güzel pozlar en kısa sürede yine görüşmek üzere @Cansu kaya❤
Tşk ederimKombin harika olmuş, güzelliğini ve seksiliğini ön plana çıkarmış, duygular şelale![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!