Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Heykelini yapabilirim. İnanın ve güveniniz değerli Eylül hanım. Ben güvenebileceğiniz biriyim...Hayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
Bu duruşa şapka çıkartılırHayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
InsallahEylül Hn sizinle de tanışmak nasip olmadı bakalım yakın gelecekte inşallah
Bu duruşla hayatta birşey kaybetmezsin. Hep kazanan olursunHayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
Güven zamanla oluşurHeykelini yapabilirim. İnanın ve güveniniz değerli Eylül hanım. Ben güvenebileceğiniz biriyim...![]()
Duruşundan taviz verme sakınHayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
Cezbedici davetkar şuanki halinizle yanınızda olmayı çok isterimHayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
Hayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
Hayata karşı bir duruşu olmalı insanın [ATTACH
Eylül Hanım
Hayata karşı bayağı sağlam 1 duruş takdir etmemek mümkün değil
Görüşme kısmet oldğında bir benzerini rica ediyorum![]()
Kime göre neye göreSen hayata karşı duruş olayını baya bir yanlış anlamışsın![]()
Cezbedici davetkar şuanki halinizle yanınızda olmayı çok isterim
Bu duruşa karşı şapka çıkarıyorum![]()
Tecavüz (mecazi) kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın derler trueHayat hepimizi bu duruşa getirdi sanki![]()
Bu duruşun her zaman arkasındayız, destekliyoruz kuvvetle![]()
BakıcazBu duruşla hayatta birşey kaybetmezsin. Hep kazanan olursun![]()
Hayat bilir kendinihayat kim?![]()
"Ölmek" için bu pozisyon...
......... 1 numaraya konulabilir![]()
Tabi kiNe istediğini bilen bir kadın ne de güzel![]()
Şaplak şeklinde mi?Fotografınızla yine "Vur" emri vermişsiniz![]()
hayata karşı mükemmel duruş star hnm diyorki bu durştan mutluluk verme yeri var hemde mutsuzlukları havale etme yeri varHayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
DursunHayata karşı bu etkileyici duruş hayatı durdurur valla
Duruş önemliDaha da önemlisi bu duruşu bozmadan sürdürebilmek, duruştan gurur duymak ve takdirleri toplamak
Gün gelecek herkesin duruşu haline gelecek
Neyse neyse... Bir an yükseldim, duruş beni konuşturuyor ne yapayım, nerelere yazayım starımız![]()
Of ki ne offfOfff diyoruz...![]()
Hahahah doğruEylül hanım yüzüne konuşamayanlar arkadan baka dururlar
Çok teşekkür ederimMuhteşem bir görüntü harika
Çok teşekkür ederim.Bu duruşa hayatın elinden bir şey gelmezmaşallah
Harika bir duruş ama çok güzel gelde düşmeHayata karşı bir duruşu olmalı insanın Ekli dosyayı görüntüle 51283
Sen iyi bilirsinBu duruşu bi yerlerden hatırlıyorum, hiç yabancı gelmedi![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!