Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Herşey çok güzel ol(du)acak

• Konbuyu başlatan House
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:07
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sık sık forumda birbirinden güzel ve çekici foto paylaşımları ile dikkatimizi çeken (aklımızı alan) Sinem Hanım ile görüşebildim nihayet.

Nihayet dedim; ilk çabamız benden kaynaklı iptal olmuştu. İkinciyi organize ederken Sinem "hep ya da hiç" şeklinde bir ültimatom verdi. (Sonradan görüştüğümüzde anladım; ilkinde "gelemiyorum, iptal edelim" mesajımı farketmemiş. Habersiz ekildiğini düşünüp bana bilenmiş :) )

İstanbul trafiğine güvenmediğim için biraz erken hareket edip, adrese erken vardım.
Binayı bulmak kolay. Ancak bina girişi biraz ofis/plazayı çağrıştırdığı için kafam karıştı, binaya girip girmeme tereddütü yaşarken açık kapıyı kapatınca; Sinemciğimi aşağıya kadar yormak zorunda kaldım. Mekan ile ilgili endişe edilecek nokta yok.

Sinemciğim beni kırmamış, istediğim gibi ince bir t-shirt, davetkar bir göğüs şov ile beni karşıladı. Sevgili kadıköylü nün paylaşımlarından aldığım ipucu ile getirdiğim bira ve aperatif servisini hazırlarken; ben de duş, makyaj falan (giggle) kendimi hazırladım.

Hemşehri çıkmayınca, zaman zaman daha yavaş ve açıklayıcı bir sohbet ile biralarımızı yudumlamaya başladık.
Bira mı çarptı, biz mi birbirimize çarpıldık, kendimizi oldukça hızlı ve derin bir aktivitenin içinde bulduk. Rus ekolü olduğu için sanırım, kendisi çok esnek ve atletik. Patentli "katlanan bavul" dahil pek çok şekle girdik. :D
Bu arada beni biraz ufak tefek gördü herhalde ara ara kucaklayıp kaldırdığımda "düşme" korkusu yaşadı. Neyse onu haklı çıkarmayarak durumu idare ettim :D

Dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş felsefesi ile ben Rusça öğrenmeye gayret ettim, bayağıda hoşuma gitti. (Dil dile kısmı)
Evi, misafirperverliği, sevişme konusundaki arzu ve becerisi ile takdiri hakeden bir güzellik Sinem. Birlikte güzel vakit geçirdik, onunda memnun kaldığını umuyorum.

Forum yorumlarına göre en büyük endişem, bir sibirya kaplanı tarafından ısırılmaktı. Sağolsun Sinem kendine hakim oldu ve beni damgalamadı. Bende dövmeciye gitmekten kurtuldum :D

Bu seferlik bana yetişmedi, bir sonraki ziyaretime inşallah...
Sevgili kadıköylü benden önce gidecek olursanız, Sinem Hanım'a hatırlatın sizin de seveceğiniz bir şey öğrettim. Gerisi süpriz olsun :D

Not: Konu başlığını bu şekilde hayal etmemiştim, fakat malum nedenlerden dolayı kendimi böyle ifade etmek istedim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eğlenceli ve güzel bir paylaşım olmuş; her iki tarafa da teşekkürler. @sinem öğrenmeye açık zeki bir insan, yeni öğrendiklerini büyük bir beceri ile uygulayacağına eminim @Feb258862 (giggle)

Not: Biz ümidimizi koruduğumuz sürece herşey çok güzel olacak...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Feb bu aralar sizi çok hızlı ve ateşli görüyorum sanki forum maratonuna çıkmış gibi :) e iyi de ediyorsunuz hayata bi kere gelen biz aciz kullar Ne yaparsa yanına kârdır :) en iyisi bu insanoğlu gönlünde hasret koymamalıdır :) e ham da yapmamış sizi Sinem Hanım damgada yememişsiniz :) bi güzel Rusça öğrenilmiş :) bi ara hatırlatın şu zamparalığın dersini almaya size geleyim üstadım:) yine bu güzel anlatım için kaleminize ve aklınıza sağlık:)

Forumdaki yaşıma göre biraz sürat yapmış olabilirim.

Ama ben ne yapayım, köy yollarında tangır tungur gitmekten helak olunca, kaymak gibi ve uzun yolları görünce insanın bastıkça basası geliyor.
İnşallah arabayı bozmadan... polise yakalanıp ceza yemeden keyfini çıkartırız otobanın :D

Bir de ziyaretler yapıp, yorumları gecikmeli yazınca sürat yapmışız gibi oldu.:D

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu "katlanan bavul" tahmin ettiğim durum ise eğer agresif bir pozisyon ve uygulamadan önce cidden kesin olmak lazım. Sinem hanım altından kalkabildiyse (durumun) gayet keyifli olmuştur diye düşünüyorum....

Sayın visceroid, pozisyonun forumdaki isim babası sevgili kadıköylü:)
Kendisinin 19 Ocak 2019 tarihli paylaşımında gerekli açıklamalar var :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Feb258862 , yine güzel ve eğlenceli bir paylaşım daha :)
Ellerinize sağlık, klavyeniz dert görmesin, bol sevişmeleriniz olsun , sinem hanımı da tebrik edip, oci ciorne'lerinden öperiz.
Herşeyin güzel olacağına inancımız tam olup, güzel şeyler (ehm birliktelikler) Üsküdar'da başlamış, darısı tüm şehrimize diyelim (birliktelikler tabii :) )

Üye silindi 55882

Sık sık forumda birbirinden güzel ve çekici foto paylaşımları ile dikkatimizi çeken (aklımızı alan) Sinem Hanım ile görüşebildim nihayet.

Nihayet dedim; ilk çabamız benden kaynaklı iptal olmuştu. İkinciyi organize ederken Sinem "hep ya da hiç" şeklinde bir ültimatom verdi. (Sonradan görüştüğümüzde anladım; ilkinde "gelemiyorum, iptal edelim" mesajımı farketmemiş. Habersiz ekildiğini düşünüp bana bilenmiş :) )

İstanbul trafiğine güvenmediğim için biraz erken hareket edip, adrese erken vardım.
Binayı bulmak kolay. Ancak bina girişi biraz ofis/plazayı çağrıştırdığı için kafam karıştı, binaya girip girmeme tereddütü yaşarken açık kapıyı kapatınca; Sinemciğimi aşağıya kadar yormak zorunda kaldım. Mekan ile ilgili endişe edilecek nokta yok.

Sinemciğim beni kırmamış, istediğim gibi ince bir t-shirt, davetkar bir göğüs şov ile beni karşıladı. Sevgili kadıköylü nün paylaşımlarından aldığım ipucu ile getirdiğim bira ve aperatif servisini hazırlarken; ben de duş, makyaj falan (giggle) kendimi hazırladım.

Hemşehri çıkmayınca, zaman zaman daha yavaş ve açıklayıcı bir sohbet ile biralarımızı yudumlamaya başladık.
Bira mı çarptı, biz mi birbirimize çarpıldık, kendimizi oldukça hızlı ve derin bir aktivitenin içinde bulduk. Rus ekolü olduğu için sanırım, kendisi çok esnek ve atletik. Patentli "katlanan bavul" dahil pek çok şekle girdik. :D
Bu arada beni biraz ufak tefek gördü herhalde ara ara kucaklayıp kaldırdığımda "düşme" korkusu yaşadı. Neyse onu haklı çıkarmayarak durumu idare ettim :D

Dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş felsefesi ile ben Rusça öğrenmeye gayret ettim, bayağıda hoşuma gitti. (Dil dile kısmı)
Evi, misafirperverliği, sevişme konusundaki arzu ve becerisi ile takdiri hakeden bir güzellik Sinem. Birlikte güzel vakit geçirdik, onunda memnun kaldığını umuyorum.

Forum yorumlarına göre en büyük endişem, bir sibirya kaplanı tarafından ısırılmaktı. Sağolsun Sinem kendine hakim oldu ve beni damgalamadı. Bende dövmeciye gitmekten kurtuldum :D

Bu seferlik bana yetişmedi, bir sonraki ziyaretime inşallah...
Sevgili kadıköylü benden önce gidecek olursanız, Sinem Hanım'a hatırlatın sizin de seveceğiniz bir şey öğrettim. Gerisi süpriz olsun :D

Not: Konu başlığını bu şekilde hayal etmemiştim, fakat malum nedenlerden dolayı kendimi böyle ifade etmek istedim.

Canim benim kendinede dediğim gibi çok merak etiklerimden biriydin sonunda tanişa bildik.o kadar cana yakın iyi kaplı bir insansinki böyle insanları tanidikça çok mutlu olyorum:)unutulmaz güzel vakit geçirdim seninle.ufak tepek boyunla beni kaldirdiginda sanki yere pöt diye düşecek gibi oldum:D Sibirya kaplani o gün kendini zor tuttu bembeyaz tenlisin operken kizaryordun:D Kadıköylude komşusuna ziyarete gelirse ogretdigin gibi yapıp vericem:D geldigin için teşekkür ederim cnm:*sevgiler

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Packing-the-Suitcase-Sex-Position-Illustration-1.png

Packing Suitcase olarak geçiyormuş literatürde (eğer Kadıköylü ile bahsettiğimiz aynı ise) :D

Hahhh... aynen bu işte (clap)

Çok bir fiziksel engeliniz yok ise erkek tarafı için sorun değil. Ama kadının bayağı esnek olması gerekiyor sanırım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hahhh... aynen bu işte (clap)

Çok bir fiziksel engeliniz yok ise erkek tarafı için sorun değil. Ama kadının bayağı esnek olması gerekiyor sanırım.

O da değil, kadın için daha zoru, literatürdeki adı The Seashell (deniz kabuğu) :)

the_seashell__medium_4x3.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar