Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nilüfer hnm 3,4 bilemem fakat bir seansta 60 dk gibi güzel beraberliklerim var bazı bayanların çok hoşuna gitmesede ihşallah sizinlede tanışıp güzel bir program yapmayı çok isterim bende uzun süredir keyif vericek pempiş arayışı içerisindeyim mutlaka karşılaşmak dileğiyle diyelim o zaman![]()
Hiç çıkartmadan 3-4 atmak mı,
İlkini hemen atıp yarım saat sohbet molası verip ikinciyi atmak mı,
1 saatte 1'i zar zor atabilmek mi,
Yoksa amaaan ko gote rehvan sevişsek de olur sevismesek de mi...
Ben ilk basta sohbet muhabbet bir iki kadeh birşeyler içme kafa hafif puslanmaya başladıktan sonra 1. Mektubu mektup taşıyıcıya verme yapıyorum,
Sonra arada gene sohbet muhabbet tam keyif çakır halay çekme,horon tepme den sonra 2. Mektubu mektup taşıyıcıya veriyorum.
Sonra işte kapanış...
En güzeli bu şekil herhalde bana göre...
Beklentiler yüksek tutulmadığı sürece memnuniyet olur diye düşünüyorum,Nilüfer hnm 3,4 bilemem fakat bir seansta 60 dk gibi güzel beraberliklerim var bazı bayanların çok hoşuna gitmesede ihşallah sizinlede tanışıp güzel bir program yapmayı çok isterim bende uzun süredir keyif vericek pempiş arayışı içerisindeyim mutlaka karşılaşmak dileğiyle diyelim o zaman![]()
öyle bir iddam yok 2 atarım keyfime bakarım
O zaman sizinki şöyle mi oluyor ilk seansı saymıyoruz ? 10 sn para almayın mıBenim tarzım 1 saatte 2 seans.
1.seans 10 saniye
2.seans 10 dakika
Bu konuda, doğru söylediğimi ispat etmek bile ciddi bir sorun oluyor, artık pek çok partner kabul etmiyor. Kabul edenler de "aa gerçekten böyleymiş, e durumun böyle olduğunu bilse herkes kabul eder" diyor da...
Etmiyorlar işte azizim etmiyorlar. Sektör çok bozdukimse kimseye inanmıyor, güvenmiyor, uğraşmak istemiyor...
Sevgiler.
İlk seansı saymıyoruz 10 sn içinde para almayın mı oluyor 🫣O zaman sizinki şöyle mi oluyor ilk seansı saymıyoruz ? 10 sn para almayın mı
En sevdiğimdentek olsun güzel olsun bizim olun der geçerim..
İyi güzelde nilüfer hanım o zaman niye 3,4 saat veya üzeri görüşme alıyorum,1 saat alır hızladırılmış görüşmemizi yapar giderim doğrumudur?En sevdiğimden![]()
Yok tam olarak öyle değil.İlk seansı saymıyoruz 10 sn içinde para almayın mı oluyor 🫣
Tercihe göre değişir, biz İbrahim beyle hiç acele etmeden uzun uzun programlarda yaptıkİyi güzelde nilüfer hanım o zaman niye 3,4 saat veya üzeri görüşme alıyorum,1 saat alır hızladırılmış görüşmemizi yapar giderim doğrumudur?![]()
Sizi çok iyi anlıyorum ,bende kendisininde burada olduğu kafamızın inanılmaz uyuştuğu bir bayanla 6 saatlik programda 2 veya 3 sefer birlikte olduğum olmuştur sizin dediğiniz 1 olsun benim olsun mantığı herkesle olmaz sonuçta bunun saatine göre bir maliyeti var herkesin düşüncesine saygı duyarım tabiki ,her bir bayanın veya erkeğin farklı beklentileri olabiliyor ,benim için tabiki yatak en önemlisi ama ten uyumu,sohpet,birbirinden etkilenme,birlikte bireylerden keyif almak benim için önemli olan budur saygılar, sevgiler herkeseTercihe göre değişir, biz İbrahim beyle hiç acele etmeden uzun uzun programlarda yaptık
3,4 saatlik görüşme ücreti ödeyip de bir seans kalıp gidin olayı değil bizimki bunu belirteyim..Sizi çok iyi anlıyorum ,bende kendisininde burada olduğu kafamızın inanılmaz uyuştuğu bir bayanla 6 saatlik programda 2 veya 3 sefer birlikte olduğum olmuştur sizin dediğiniz 1 olsun benim olsun mantığı herkesle olmaz sonuçta bunun saatine göre bir maliyeti var herkesin düşüncesine saygı duyarım tabiki ,her bir bayanın veya erkeğin farklı beklentileri olabiliyor ,benim için tabiki yatak en önemlisi ama ten uyumu,sohpet,birbirinden etkilenme,birlikte bireylerden keyif almak benim için önemli olan budur saygılar, sevgiler herkese![]()
Bunu duyduğuma çok sevindim aynı fikirde olduğumuza göre tanışmak dileğiyle sevgiler3,4 saatlik görüşme ücreti ödeyip de bir seans kalıp gidin olayı değil bizimki bunu belirteyim..
Skordan çok kalite önemli. 1 kere olur ama tadı günlerce unutulmaz. İşte bu benim aradığım. Bulduğum gün söyleyeceğim.
Benim de iç sesim kaliteli ortam herşey mis gibi tertemiz olmalı bedenler gibiSkordan çok kalite önemli. 1 kere olur ama tadı günlerce unutulmaz. İşte bu benim aradığım. Bulduğum gün söyleyeceğim.
Ahahaaha heee heeee
Hemde ilk seanstaBahattin abi ölmüş
Bu ölmüş hali mi?
Keşke çok iddialı olmasaydıBahattin Abi, mutlu bir şekilde öldü önemli olandabu zaten
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!