- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Masaj içerikli deneyimim yoktu Frida ile ilk oldu. Kadıköy meşhur boğa heykeline yakın yürüme mesafesinde. Daha yoldayken ne içeceğimize mesajlaşarak karar verdik kapıdan girdigimde kahveler hazır. Yedek maske var ateş ölçer kullanıyor. Tek kullanımlık terlikler var. Masaj ardından sevisme ve seks olarak program ileerledi. Ellerle ve göğüslerle temas.. Ilk seansı titsjob ile bitirmek istedim bu iş için uygun göğüsleri var fırsat kaçmaz. Dusta kendi elleriyle beni yıkadı. Daracık kabinde Frida ile burun buruna olmak da ayrı bir heyecan düşünürken bile tir tir titreten sahneler
Seans arası kahve güncel konularda uzun sohbet ve ikinci aşamada güzel bir oral, losyonlu handjob, ustte binici ve doggy style ile işimi bitirdi. Olgun sıkı ve dolgun o vücutla yapılacak daha çok şeyler var çıktıktan sonra akla geliyor aaaa şunu neden yapmadım diye. Rahatlayip gevseten tadı damağımda kalan bir görüşme oldu. Teşekkürler!
Seans arası kahve güncel konularda uzun sohbet ve ikinci aşamada güzel bir oral, losyonlu handjob, ustte binici ve doggy style ile işimi bitirdi. Olgun sıkı ve dolgun o vücutla yapılacak daha çok şeyler var çıktıktan sonra akla geliyor aaaa şunu neden yapmadım diye. Rahatlayip gevseten tadı damağımda kalan bir görüşme oldu. Teşekkürler!