Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ilk masaj deneyimim

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
72
521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Masaj içerikli deneyimim yoktu Frida ile ilk oldu. Kadıköy meşhur boğa heykeline yakın yürüme mesafesinde. Daha yoldayken ne içeceğimize mesajlaşarak karar verdik kapıdan girdigimde kahveler hazır. Yedek maske var ateş ölçer kullanıyor. Tek kullanımlık terlikler var. Masaj ardından sevisme ve seks olarak program ileerledi. Ellerle ve göğüslerle temas.. Ilk seansı titsjob ile bitirmek istedim bu iş için uygun göğüsleri var fırsat kaçmaz. Dusta kendi elleriyle beni yıkadı. Daracık kabinde Frida ile burun buruna olmak da ayrı bir heyecan düşünürken bile tir tir titreten sahneler :)
Seans arası kahve güncel konularda uzun sohbet ve ikinci aşamada güzel bir oral, losyonlu handjob, ustte binici ve doggy style ile işimi bitirdi. Olgun sıkı ve dolgun o vücutla yapılacak daha çok şeyler var çıktıktan sonra akla geliyor aaaa şunu neden yapmadım diye. Rahatlayip gevseten tadı damağımda kalan bir görüşme oldu. Teşekkürler!

Sekans

Normal Üye
24 Eyl 2020
30
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için elinize sağlık, bir masajsever olarak baya ilgi çekici duruyor program

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Masaj içerikli deneyimim yoktu Frida ile ilk oldu. Kadıköy meşhur boğa heykeline yakın yürüme mesafesinde. Daha yoldayken ne içeceğimize mesajlaşarak karar verdik kapıdan girdigimde kahveler hazır. Yedek maske var ateş ölçer kullanıyor. Tek kullanımlık terlikler var. Masaj ardından sevisme ve seks olarak program ileerledi. Ellerle ve göğüslerle temas.. Ilk seansı titsjob ile bitirmek istedim bu iş için uygun göğüsleri var fırsat kaçmaz. Dusta kendi elleriyle beni yıkadı. Daracık kabinde Frida ile burun buruna olmak da ayrı bir heyecan düşünürken bile tir tir titreten sahneler :)
Seans arası kahve güncel konularda uzun sohbet ve ikinci aşamada güzel bir oral, losyonlu handjob, ustte binici ve doggy style ile işimi bitirdi. Olgun sıkı ve dolgun o vücutla yapılacak daha çok şeyler var çıktıktan sonra akla geliyor aaaa şunu neden yapmadım diye. Rahatlayip gevseten tadı damağımda kalan bir görüşme oldu. Teşekkürler!
Seviyorum böyle tertemiz pırıl pırıl kalbî olanları ben teşekkür ederim keyifli görüşme yaptık masaja ihtiyacin olduğun da yolu biliyorsun tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar