Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rüya ile artık rüyalara dalma vakti geldi
Seksilik üstüne seksilik hasta olmadan gel aman
İyi keyifler kolay gelsin Rüya hanım
Teşekkür ederim tatlımOncelikle hayirli olsun.
Birkac ay once Istanbul’a geldigin zaman gorusmek istemistim ama hem ani olmus hem de bana uymamisti.
Gorusmek dilegiyle![]()
Rüya ile artık rüyalara dalma vakti geldi
Kısmet diyelim mi tatlımSeksilik üstüne seksilik hasta olmadan gel aman![]()
Hoş bulduk tatlımRüya hanım hoşgeldiniz.. umarım cok mutlu olursunuz istanbulda..
Bu arada siz istanbula gelince, Ankara arayışlara başladı.. o konu hep gündemde kalıcak belliki(ankarali dostlar alınmasın.. saka yaptım
)
Tatlım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve düşüncelerin içinEnerjin, motiven yüksek olsun Rüya'cığım... İstanbul maceran güzel başladı, güzel bir şekilde devam etsin.....Bol şanslar diliyorum...... Forumda ilk tanıdığım ve foruma girmeme vesile olmuştun. Bahtın yolun açık olsun.... Seviliyorsun.....![]()
Ankara bir dostun, arkadaşın var. Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ediyorum.... Telefonun ucundayım..... Burada bir sıkıntın olduğunda.....Tatlım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve düşüncelerin içinçok iyi birisin gerçekten
![]()
Angaramız soğuk sen gidince soğuklarda kaldık sen lazımsınKısmet diyelim mi tatlımİstanbul gayet sıcak geldi
![]()
Biliyorum tatlım ben teşekkür ederimAnkara bir dostun, arkadaşın var. Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ediyorum.... Telefonun ucundayım..... Burada bir sıkıntın olduğunda.....![]()
Zor ısınır o zaman artık tatlımAngaramız soğuk sen gidince soğuklarda kaldık sen lazımsın![]()
Aboooo sen ne dersin öyle yandırdın kalbimi şuanZor ısınır o zaman artık tatlım![]()
Aboooo sen ne dersin öyle yandırdın kalbimi şuan![]()
Şaka olmalı bu değil miİstanbul’a gelirsin artık tatlım
![]()
Rica ederim Rüya hanımTeşekkürler tatlım![]()
Hoşgeldiniz
Hosbuldum tatlımhoşgeldin rüya hanım
Hosgeldin
Kalıcı olarak geldimHosgeldin
Ama anlayamadim istanbula gecici olarak mi geldin yoksa kalici olarak mi ?
Evet bende simdi profiline bakiyordumKalıcı olarak geldim![]()
Teşekkürler tatlım hoş buldumEvet bende simdi profiline bakiyordum
Hosgeldin tekrardan
Ankarada bitalihsizlik olmustu gorusememistik ama bu sefer umarim tanisabiliriz, ustelik maltepeye gelmissin yakiniz
Hersey gonlunce olur insallah
Hosbuldum tatlım teşekkürlerHoş geldiniz diyorum İstanbul şans getirsin size
Teşekkürler tatlımHayırlı olsun, bir gün görüşmek üzere diyelim o zaman...
Iyi eğlenceler cnm
HosbuldumHoş geldiniz, görüşmek üzere!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!