Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mor da paylaştım daha önceHarikalar
Size kırmızı çok yakışmış ama ben mor renk diyorum oda güzel durur
Hemen bulayım hayalim gibimiMor da paylaştım daha önce
Teşekkür ederimAma ben bunu çok beğenmiştim zaten çok yakışmıştı size
Ekli dosyayı görüntüle 46903
Cunku whatsap da geyik yapmıyorum@STAREYLÜL Watsapp tan yazıyorum ama cevap alamıyorum![]()
Peki özür dilerimCunku whatsap da geyik yapmıyorum
❤Kırmızıyı ön plana çıkaran içindekidir.
Özel bir renk olmasını sebebi ise giyen kişinin kırmızıyı iyi taşımasından kaynaklanmıştır.
Teşekkür ederimKonuya ve kitaba ve fotoğraf a uygun emoji bulamadığım için yorumsuz bırakıyorum.
Çok çok güzel![]()
tanışmak için sabırsızlandığım kişilerdensiniz![]()
Renkler içindeki ile bütünleşince güzel durur.Burda olduğu gibi..Poz çok harika olmuş Eylül..![]()
Orada olsam şair olurdum herhalde ilham verici bir kırmızı ❤❤
Film de çok güzelFilm falan bir tarafa şu göğüslerin arasında olmak içn yaşa takılmak çok zoruma gidiyor
Sen daha güzelsin![]()
müthiş birşeysiniz ya
Dağlar denize paralel miydi burada bunu anlatmak istemişsin sanırım ama ben detaylı inceleyerek anlıyorum dersiNe güzel film ve kitaptır istanbul kırmızısı orda ki sühan gibi deli hallerim vardır bazense dingin olurum ferzan özpetek filmi gibi istanbulun en güzel hali kırmızı Ekli dosyayı görüntüle 46902
Ne güzel film ve kitaptır istanbul kırmızısı orda ki sühan gibi deli hallerim vardır bazense dingin olurum ferzan özpetek filmi gibi istanbulun en güzel hali kırmızı Ekli dosyayı görüntüle 46902
Cok tesekkur edermSenin bir havan var beni saran...
Onunla daha bir değer kazanıyor nefes almak....![]()
mükemmel bir güzellikNe güzel film ve kitaptır istanbul kırmızısı orda ki sühan gibi deli hallerim vardır bazense dingin olurum ferzan özpetek filmi gibi istanbulun en güzel hali kırmızı Ekli dosyayı görüntüle 46902
Ne güzel film ve kitaptır istanbul kırmızısı orda ki sühan gibi deli hallerim vardır bazense dingin olurum ferzan özpetek filmi gibi istanbulun en güzel hali kırmızı Ekli dosyayı görüntüle 46902
Ama ben bunu çok beğenmiştim zaten çok yakışmıştı size
Ekli dosyayı görüntüle 46903
Çay gibi" Kan kırmızıdır" Star Eylül'ün ruhu. Yatakta "Açık" sohbeti ise "Demlidir" Star Eylül'ün!Ne güzel film ve kitaptır istanbul kırmızısı orda ki sühan gibi deli hallerim vardır bazense dingin olurum ferzan özpetek filmi gibi istanbulun en güzel hali kırmızı Ekli dosyayı görüntüle 46902
Tavşan kanı bir çay içelimÇay gibi" Kan kırmızıdır" Star Eylül'ün ruhu. Yatakta "Açık" sohbeti ise "Demlidir" Star Eylül'ün!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!