Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu karlı soğuk havada içim ısındı İyi gitti liseli Kombini yakışmış ders için yardım lazım olursa haberim olsun İyi keyifler dilerim Kayla Hanım
Hangi lise bu acep çıkışa gelip alayım seni
Sana iyi bir ders vermek gerekir
Bnm tatlı liselim ne güzel olmuşsun
İnsanın izmire gidesi geliyor
Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum,sanki bu galaksiden değilsiniz,ben artık öyle düşünüyorum
Öylemi dersin patronPatron role play daha fena gider gibi![]()
Yardıma ihtiyacım olursa muhakkak arayacağım oktayca beyciğimBu karlı soğuk havada içim ısındı İyi gitti liseli Kombini yakışmış ders için yardım lazım olursa haberim olsun İyi keyifler dilerim Kayla Hanım![]()
Çıkışta hocalar olur sen adresi at bana ben gelirim anneme handelere ders calısmaya giidiyorum derimHangi lise bu acep çıkışa gelip alayım seni❤❤
Senin lisede diz altı etek coktu sanırımBöyle lise hayatım oldu da biz mi okumadık?
Senin lisede olduğunu bilseydim her yılı çift dikiş okurdum![]()
Her zaman beklerim tamamdırYardıma ihtiyacım olursa muhakkak arayacağım oktayca beyciğim![]()
Özel ders veriyor musunuz hocamSana iyi bir ders vermek gerekir![]()
Olurrraz once 30 yıllık lisans diplomami yirttinsenin okula nakil yaptiricam
![]()
Tesekkürlercezbedici davetkar
Amacıma ulaşıyorum demekki süperrSiz bugün beni çıldırtmaya ant içmişsiniz anlaşılan. Başarıyorsunuz, tebrik ederim.
hep bu lise fantazisinde ne var diyordum. şimdi gördüm ne olduğunu. müthiş![]()
![]()
![]()
PekiPatron sen olmalısın. Ben muhasebeciyim)
Bende gercekten hep derim ki ben bu galaksinin insanı değilimBen artık söyleyecek söz bulamıyorum,sanki bu galaksiden değilsiniz,ben artık öyle düşünüyorum![]()
Liseliden fazlası ve seksi sen
Biliyordum zatenBende gercekten hep derim ki ben bu galaksinin insanı değilim![]()
3 sene önce bir öğrencim özel ders istemişti. Evinde 1 gün kaldım. Çok güzel dersini aldı o 14 krediÖzel ders veriyor musunuz hocam![]()
Bence güzelleşiyorsun. Hem de çoook...Sence babe![]()
Evet meslek lisesi mezunuyumsiz meslek liseli olmalısınız![]()
Sen de Sen de çok seviliyorsun...Seviliyorsun
Çok güzel ve çok sexiolmulsun liseliyle
TeSekkür ediyorumÇok güzel ve çok sexiolmulsun liseliyle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!