Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Masa önemli değil
Masanın ayağı kaydı yerine kırmızı koltuk geldi
Gerçek olarak bu güzelliğe bakma şansım olsaydı
Dimi amaAslolan güzellikteki devamlılıktır, masalar gelip geçicidir![]()
Ama hatırlat bana olurmuVe masanın gitmesi hiç problem değil. Ancak İlk geldiğimde bu elbiseyi giymen şart
Artık evet kırmızı koltukta sıra oktayca beyciğimMasanın ayağı kaydı yerine kırmızı koltuk geldiİyi keyifler olsun Kayla Hanım
![]()
Ayyy çok mersi beybisiGerçekten masanın çok eksikliğini çekiyorumyok be yine tassh yine tasssshhh
![]()
Ric ederim ben tesekkur ederimMasa nerede ?☺☺
Sen varsın ya masaya ne gerek var
Resimler için teşekkürler
Sırayla bu işler kırmızı koltuk ve siz Kayla HanımArtık evet kırmızı koltukta sıra oktayca beyciğim![]()
Duruyo istediğin an senindirBen o masayı İstanbul'a getirecektim![]()
Neden olmasın ki beklerimİzmir gezisi sebebi olabilirsiniz Kayla Hanım![]()
Teşekkür ediyorumÖyle bir hoş kıyafet olmuşki. Masa olsada farkedilmezdi.
Nerde nereye gitti kim çaldı
Yok mu öyle bir şansGerçek olarak bu güzelliğe bakma şansım olsaydı
Bencede zaten masa hiç sağlam değildiOlsun kırmızı koltuk var hem daha rahat ederiz![]()
Hehehhe hastayım sana kuran çarpsın.Bencede zaten masa hiç sağlam değildi![]()
Hasta ol diye tüm cabam canım cırak cıkarmam sanmam ama uyum konusunda eminimHehehhe hastayım sana kuran çarpsın.
Valla esas sen beni çırak çıkarıcan ama dur bakalim![]()
Uyum konusunda gram şüphem yok.Hasta ol diye tüm cabam canım cırak cıkarmam sanmam ama uyum konusunda eminim☺☺
Masa üzerindeki fotoğraflarınıza bakarken, bu masanın kırılma ihtimali var diye düşünüyordum....
Uyum konusunda gram şüphem yok.
Amiyane tabirle tam kalemimsin![]()
Ya masa kırılmadı sağlam koltukta hem köşe oluyor hemde normal bende biraz değişlik iyi gelir diye değiştirdimMasa üzerindeki fotoğraflarınıza bakarken, bu masanın kırılma ihtimali var diye düşünüyordum....Çünkü üzerinde bayağı bir pozlar verildi sanırım.....Kırmızı koltuk çok yakışmış bence..... Şans ve uğur getirsin size...
![]()
Görsel olarak koltuk ve kırmızı olması çok hoş görsellik olmuş Kayla hanım....Tebrik ederim ve güle güle kullanın.Ya masa kırılmadı sağlam koltukta hem köşe oluyor hemde normal bende biraz değişlik iyi gelir diye değiştirdim
Her haliyle güzel kraliçe
Duruyo istediğin an senindir![]()
TesekkurlerGörsel olarak koltuk ve kırmızı olması çok hoş görsellik olmuş Kayla hanım....Tebrik ederim ve güle güle kullanın.
Yaaa tesekkurlerHahah çok tatlısınız.
masa yok ama koltuk var
Evett hemde kırmızımasa yok ama koltuk var
Meşhur masayı eşlik edersen daha yakından görmek isterim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!